ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δέλλας: «Να μας γνωρίσει ο κόσμος»

Δέλλας: «Να μας γνωρίσει ο κόσμος»

Ο Τραϊανός Δέλλας χαρακτήρισε το φιλικό της ΑΕΚ ως μία ευκαιρία για τον κόσμο να μάθει την Ένωση.

Ο προπονητής της Ένωσης, μιλώντας μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Ρήγα Φεραίο, τόνισε: ««Ολοκληρώσαμε το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας καθώς υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα. Σήμερα ήμασταν σοβαροί και αυτό ήταν το ζητούμενο για το συγκεκριμένο φιλικό. Πάλι, βέβαια, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και αυτό είναι ένα θεματάκι που θα πρέπει να το κοιτάξουμε.

Πήραν χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά και στόχος μας πλέον είναι σιγά-σιγά να μοντάρουμε την ομάδα για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει», είπε αρχικά ο Δέλλας. Και αναφερόμενος έπειτα στο ματς με τους «τζιαλορόσι», σημείωσε:

«Το φιλικό με την Ρόμα είναι ένα κίνητρο για τους παίκτες. Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος για να γνωρίσει, ας το πούμε έτσι, τη νέα ομάδα και πιστεύω ότι η παρουσία του κόσμου θα δώσει και κίνητρο στα παιδιά. Είναι ένα πολύ μεγάλο φιλικό για εμάς και πρέπει να το χαρούμε γιατί το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Θα βγάλουμε πάντως και κάποια συμπεράσματα, αλλά πάνω από όλα αυτό το ματς πρέπει να το χαρούμε».

Διαβάστε επίσης:

Σε χαλαρούς ρυθμούς η ΑΕΚ, 4-0 τον Ρήγα Φεραίο