ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φύσσας: «Δεν έχω μάθει να μπουκάρω στα αποδυτήρια»

Φύσσας: «Δεν έχω μάθει να μπουκάρω στα αποδυτήρια»

Στην συνομιλία που είχε με τον διαιτητή, Δημήτρη Θάνο αναφέρθηκε ο Τάκης Φύσσας κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου του Γιάννη Αλαφούζου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Όσον αφορά το ήθος, ο ΠΑΟ διαπρέπει και έχει ένα άλλο επίπεδοΌπως βλέπετε εμένα στο ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, δεν έχω μπουκάρει ποτέ και δεν έχω δημιουργήσει πρόβλημα. Η οικογένειά μου, μού έμαθε τρόπους. Με πολύ κόσμιο τρόπο μίλησα και εξέφρασα κάποια παράπονα. Θα ήθελα λοιπόν να πω ότι όπως ο ίδιος ο διαιτητής το γνωρίζει, με ήθος και αξιοπρέπεια εξέφρασα κάποια παράπονα».

Για την ανάληψη του πόστου του Διευθυντή Ποδοσφαίρου: «Αναλαμβάνω το πόστο του Διευθυντή Ποδοσφαίρου. Αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του προέδρου να επιστρέψω στον ΠΑΟ, μια ομάδα που μου έδωσε και έδωσα πολλά. Ας μην σταθούμε στο τι κάνω εγώ. Ο καθένας έχει το ρόλο του, έχει συζητηθεί αυτό. Έχει ξεκαθαριστεί ανάμεσά μας. Η ομάδα βρίσκεται σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο από πλευράς οργάνωσης. Είμαι στο στάδιο της αξιολόγησης και θα καταφέρω μέσα από τη δουλειά μου να μεταφέρω στην ομάδα στοιχεία ώστε να έχουμε ένα κοινό όφελος. Έχω κάνει κάποιες εισηγήσεις στον πρόεδρο, τι πιστεύω από το πόστο μου ότι χρειάζεται για να βελτιωθεί η ομάδα. Στην πράξη θα κριθούμε. Από το πρωί μέχρι το βράδυ θα βοηθώ την ομάδα ώστε να έχουμε αποτελέσματα εντός και εκτός γηπέδου. Αυτή η ομάδα αποπνέει υγεία. Θα στηριχθούμε στο ελληνικό στοιχείο. Το έζησα στην Εθνική ομάδα και είμαι χαρούμενος που το συναντώ και στον ΠΑΟ. Θα βάλω και εγώ το λιθαράκι μου για να συνεχίσουμε την περσινή καλή πορεία και να πάμε ακόμη καλύτερα. Η φιλοσοφία υπάρχει και εγώ απλά θα συνεισφέρω».