ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ορφανός: «Ο Σαββίδης θέλει να κάνει μεγάλο τον ΠΑΟΚ και στην πράξη»

Ορφανός: «Ο Σαββίδης θέλει να κάνει μεγάλο τον ΠΑΟΚ και στην πράξη»

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης επεσήμανε πως ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» του επεσήμανε ότι θέλει να πληρώσει τα χρέη της ομάδας

Στη συνάντησή του με τον Ιβάν Σαββίδη αναφέρθηκε ο Γιώργος Ορφανός αναφέροντας πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ τόνισε μεταξύ άλλων πως θέλει να κάνει τον «Δικέφαλο» μεγάλο και στην πράξη, ενώ εμφανίζεται διατεθειμένος να πληρώσει για τα χρέη της ομάδας.

«Μιλήσαμε μαζί για μιάμιση ώρα. Ξέρει τα θέματα της ομάδας και μιλάει γι' αυτά. Ο Σαββίδης μου είπε ότι θέλει να πληρώσει. Μου το είπε πολλές φορές. Δεν έχει ξεχάσει το θέμα των χρεών» επεσήμανε αρχικά ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Θέλει να έχει καθαρή εικόνα μπροστά του για να δημιουργήσει μία ομάδα από την αρχή σε υψηλό επίπεδο. Τα χρέη βαραίνουν πολλές διοικήσεις του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Τώρα η διοίκηση, όμως, είναι αιρετή. Είμαστε σε ένα διαφορετικό καθεστώς. Όταν έχει ξεκάθαρα τα πράγματα του μπροστά του, μπορεί να κάνει και πιο οργανωμένα σχέδια για την ομάδα».

Σχετικά με το προπονητικό στη Θέρμη, σημείωσε: «Το θέμα της Θέρμης έχει λυθεί. Δεν μου είπε τίποτα ιδιαίτερο. Έγινε μία συζήτηση για το πως φτιάξαμε το τελικό κείμενο της τροπολογίας. Συζητήσαμε για τη γενικότερη κατεύθυνση που θέλει να δώσει στον ΠΑΟΚ. Θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο όχι μόνο σε όνομα, αλλά και στην πράξη».

Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το επενδυτικό μέλλον του Σαββίδη στην Ελλάδα: «Μου έδειξε ότι θέλει να κάνει κι άλλες κινήσεις. Μιλήσαμε για τουρισμό που τον ενδιαφέρει πολύ. Εγώ από την δική μου μεριά ως πολιτικό πρόσωπο του είπα τα σχέδια της κυβέρνησης, επειδή τον βλέπω ως επενδυτή για τη χώρα».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ: Στον υπουργό ο Σαββίδης (photo)