Απολογία Λίλα για τα επεισόδια: Σέβομαι και τιμώ τους Έλληνες!

Απολογία Λίλα για τα επεισόδια: Σέβομαι και τιμώ τους Έλληνες!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε απολογία κλήθηκε ο Αλβανός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα από τη διοίκηση της ομάδας – Όπως υποστηρίζει ο ίδιος σκοπός του δεν ήταν να προσβάλει τους Έλληνες

Ο Άντι Λίλα αναφέρει στην απολογία του ότι σκοπός του ήταν να βοηθήσει τους συμπαίκτες του να απεμπλακούν από τα επεισόδια και όχι να προσβάλλει τους Έλληνες φιλάθλους.

«Δεν ασχολούμαι με την πολιτική», αναφέρει ο Αλβανός ποδοσφαιριστής γραπτή του δήλωση η οποία δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαβάστε αναλυτικά την απολογία του

«Θέλω να διευκρινίσω δημόσια, τόσο στην διοίκηση και στους οπαδούς της ομάδας μου, όσο και στους Έλληνες φιλάθλους γενικότερα, ότι ποτέ δεν θέλησα να κάνω οτιδήποτε που μπορεί να τους προσβάλει, εφόσον πάντα τους σέβομαι και τους τιμώ.

Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Εθνικής Αλβανίας και τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, και αισθάνομαι υπερήφανος και πολύ τυχερός γι αυτό.

Δεν ασχολούμαι με την πολιτική αλλά αποκλειστικά και μόνο με το ποδόσφαιρο που ιδρώνοντας βγάζω καθημερινά το ψωμί μου για να συντηρήσω την οικογένειά μου. Το μόνο που επιθυμώ όταν αγωνίζομαι είναι η νίκη της ομάδας μου και στόχοι μου είναι οι στόχοι της ομάδας.

Στον αγώνα με την Σερβία, πέραν της προσπάθειάς μου να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να απεμπλακούν από μια στιγμή έντασης για όλους μας, δεν είχα κανένα άλλο σκοπό.

Αυτό που θέλω, είναι να αγωνισθώ με την Εθνική Αλβανίας στα τελικά του EURO στην Γαλλία και με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην Ευρώπη.»

 

Διαβάστε επίσης:

Euro 2016: Ο εθνικισμός σκότωσε το ποδόσφαιρο–Άγριες εικόνες στο Σερβία-Αλβανία

Σοβαρά επεισόδια και στο Αργυρόκαστρο μετά το Σερβία-Αλβανία

Απίστευτη φάρσα στον Ταμήλο: Ο Μητσικώστας τον ζήτησε στο Dancing (vid)!

Ζήτησαν τον Ταμήλο στο Dancing with the stars!

Έτσι στήθηκε το καρτέρι θανάτου στον Παύλο Φύσσα

Μυτιλήνη: Αφισοκόλλησαν ότι νεαρή γυναίκα είναι φορέας του AIDS

Στο εδώλιο η μάνα που ζεμάτισε με καυτό νερό το 3χρονο παιδί της

Τελευταίο αντίο στους «Κουρσάρους» - Έτσι «έσκιζαν» τα κύματα (vids)

 

PHOTO GALLERY