ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη ζούγκλα λόγω … χρεών (videos+photos)

Στη ζούγκλα λόγω … χρεών (videos+photos)

Κάποιοι στα δύσκολα παίρνουν τα βουνά , όχι όμως ο Τζίμι Μπούλαρντ που προτίμησε να πάει στη ζούγκλα για να καλύψει ένα μέρος των χρεών του.

Ο βετεράνος εδώ και σχεδόν δύο χρόνια ποδοσφαιριστής είναι ένα από τα 10 σελέμπριτι που θα πάρουν μέρος στο λίαν δημοφιλές στη Βρετανία (αλλά και τις ΗΠΑ) ριάλιτι «I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here»!

Το εν λόγω πρόγραμμα προβλέπει διάφορα πολύ γνώριμα στο μεγάλο ευρωπαϊκό Νησί άτομα να συμφωνούν να περάσουν λίγες εβδομάδες σε ένα άγριο περιβάλλον και ο νικητής να καρπώνεται εκατοντάδες χιλιάδες στερλίνες.
Τα γυρίσματα του προγράμματος ξεκινούν τις αμέσως επόμενες ημέρες στην Αυστραλία και ο πρώην άσος των Γουίγκαν , Φούλαμ και Χαλ είναι ανάμεσα στους παίκτες του ριάλιτι που θα λάβουν μέρος.

Αιτία της απόφασης αυτής του 34χρονου σήμερα πρώην ποδοσφαιριστή, που είχε κληθεί και στην εθνική Αγγλίας στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας από τον Φάμπιο Καπέλο αλλά δεν φόρεσε τελικά ποτέ τη φανέλα της, είναι το μεγάλο στραπάτσο που είχε σαν αποτέλεσμα για τα οικονομικά του η επιλογή ενός επενδυτικού προγράμματος.

Ο πολύ δημοφιλής και αρκετά καλαμπουρτζής μέσος που στη διάρκεια της καριέρας του στη Χαλ πριν από λίγα χρόνια είχε εβδομαδιαίο μισθό 45 χιλιάδες στερλίνες (περίπου 54 χιλιάδες ευρώ) σύμφωνα με ρεπορτάζ των βρετανικών ΜΜΕ έχασε εκεί 625 χιλιάδες στερλίνες (σχεδόν 800.000 ευρώ) και για τη συμμετοχή του στο σόου θα λάβει περίπου 100.000 στερλίνες.

Ανάλογο κάζο με το επίμαχο αυτό επενδυτικό πρόγραμμα, που το έτρεχαν γνωστοί ειδικοί του City και το είχε προτείνει σε ποδοσφαιριστές ο πρώην πλάγιος μέσος της Γουλβς Μάικλ ΜακΊντοου, εκτιμάται ότι έπαθαν και άλλοι γνωστοί άσοι της μπάλας μεταξύ των οποίων και ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την εθνική Ιρλανδίας Ρόμπι Κιν.

Μάλιστα η Σκότλαντ Γιάρντ τον περασμένο Φεβρουάριο μετά από καταγγελίες διερεύνησε την υπόθεση χωρίς όμως να προχωρήσει σε συλλήψεις.
«Τα χρήματα από το σόου δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που συνήθως προσφέρονται στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά όταν έχεις χάσει τόσα πολλά χρήματα αυτό εξηγεί το γιατί συμφώνησε να λάβει μέρος στη πρόγραμμα» είπε ένας εκ των παραγωγών του «είμαι σελέμπριτι , βγάλτε με από εδώ» στο οποίο συμμετέχει και ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής των αγώνων μοτοσυκλέτας Καρλ Φόγκαρτι. Ο 49χρονος σήμερα Άγγλος οδηγός είχε θριαμβεύσει στα παγκόσμια πρωταθλήματα του 1994, 1995, 1998, 1999 και ήταν μεταξύ των τιμώμενων την προτελευταία από τις εν λόγω χρονιές ατόμων από την Βασίλισσα της Βρετανίας στους ετήσιους τίτλους τιμής που απονέμει το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Καθώς επίσης και δύο υπέροχα μοντέλα. Η Νάντια Φόρντ το πανέμορφο φωτομοντέλο που σύμφωνα με φήμες είχε πρόσφατα ερωτική σχέση με τον αστέρα του βρετανικού γκολφ Ρόρι ΜακΙλρόι αλλά και η επίσης αιθέρια Μέλανι Σάικς.

Πηγή: Οnsports.gr