Κλείνει και έρχεται o Χιμένεθ

Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ στην Ισπανία όπου βρίσκεται...
2'

Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ στην Ισπανία όπου βρίσκεται να μην ξοδεύει τον χρόνο του μόνο για να ξεκουραστεί. Έχει αναλάβει βλέπετε την υλοποίηση, σημαντικού μέρους του προγραμματισμού για την νέα σεζόν. Όπως και να έχει όμως, θεωρητικά έχει ακόμα πολύ χρόνο μπροστά του για να παραμείνει στην πατρίδα του, μέχρι να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις του με την ΑΕΚ. Στην πράξη όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο Χιμένεθ σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να επιστρέψει στην Αθήνα. Άμεσα. Μέσα στην προσεχή εβδομάδα. Δηλαδή σχεδόν έναν μήνα πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Αν όντως κάτι τέτοιο συμβεί, είναι σίγουρα περίεργο. Και προφανώς αφορά ζήτημα... δουλειάς και όχι ξαφνικής νοσταλγίας του Χιμένεθ για την Αθήνα.

Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, η άφιξη του Ισπανού τεχνικού θα συνοδεύεται και από την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής. Μεταγραφής που ο ίδιος έχει επιμεληθεί από την αρχή ως το τέλος της. Ενδέχεται ο Χιμένεθ να έρθει με «κλεισμένο» έναν παίκτη και παράλληλα να σκοπεύει να «τρέξει» και κάποιες άλλες μεταγραφικού τύπου εκκρεμότητες. Υπάρχει ωστόσο και ένα δεύτερο σενάριο που συνοδεύει το ενδεχόμενο της πρόωρης επιστροφής του Ισπανού στην Αθήνα. Και αφορά το μέλλον του Χιμένεθ. Υπάρχει μια φήμη (ανεπιβεβαίωτη), που θέλει τον Ισπανό να έχει αναθεωρήσει τις προθέσεις του περί παραμονής στην ΑΕΚ. Ενδεχομένως διότι δεν έχει πρόθεση τελικά να απορρίψει όλες τις προτάσεις που φτάνουν στα χέρια του από ομάδες της πριμέρα ντιβιζιόν. Αλλά όπως και να έχει πρόκειται για ένα ακραίο σενάριο.

Έτσι κι αλλιώς μένει καταρχήν να αποδειχθεί πως όντως ο Χιμένεθ σκοπεύει να έρθει την προσεχή εβδομάδα. Και στη συνέχεια θα αποδειχθεί αν ο Ισπανός κλείνει παίκτη και έρχεται ή αν κλείνει σ’ άλλη ομάδα και έρχεται.

πηγή: theplayer.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή