ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χιμένεθ: «Θα ήθελα Ντιόπ, Μίτσελ… Τσάβι και Μπούσκετς»

Χιμένεθ: «Θα ήθελα Ντιόπ, Μίτσελ… Τσάβι και Μπούσκετς»
Tο ματς έτσι κι αλλιώς ήταν φιλικό και με αδύναμο αντίπαλο. Ενώ τα ζητήματα που τρέχουν στην ΑΕΚ είναι φλέγοντα...

Tο ματς έτσι κι αλλιώς ήταν φιλικό και με αδύναμο αντίπαλο. Ενώ τα ζητήματα που τρέχουν στην ΑΕΚ είναι φλέγοντα. Γι αυτό το ενδιαφέρον στις τοποθετήσεις του Μανόλο Χιμένεθ μετά το ματς, βρισκόταν στην αναφορά στα μεταγραφικά.

Εκεί που ο Ισπανός τεχνικός μπέρδεψε λίγο τα πράγματα. Τόνισε πως θα ήθελε στην ομάδα τον Ντιόπ και τον Μίτσελ, χωρίς όμως να δείξει αισιόδοξος πως θα τους έχει, ενώ ξεκαθάρισε πως αν δεν φύγει κάποιος από το ρόστερ, θα είναι δύσκολο να γίνει μεταγραφή.

«Ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση. Είμαστε αισιόδοξοι. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να σκεφτούμε παίκτες που δεν έχουμε, Θα δουλέψουμε με αυτούς που έχουμε. Έχω πει στο παρελθόν πως δεν θα υποθηκεύσω το μέλλον της ΑΕΚ.Ο Γκούντγιονσεν είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Αν δεν υπάρχουν αποχωρήσεις, είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποκτήσουμε άλλον παίκτη. Ο Ντιόπ ανήκει στο δυναμικό της ΑΕΚ αλλά λόγω οικογενειακών προβλημάτων, δεν τον έχουμε μαζί μας. Ο Μίτσελ είναι σε προετοιμασία με την Μπέρμιγχαμ και ανήκει στην Μπέρμιγχαμ. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Θα τους ήθελα και τους δύο μαζί μας. Θα ήθελα βέβαια και τον Τσάβι και τον Μπουσκέτς, αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε ότι θέλουμε, αλλά ότι μπορούμε».

Διαβάστε περισσότερα στο theplayer.gr