ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρίσιμη βδομάδα για Μίτσελ

Κρίσιμη βδομάδα για Μίτσελ
Εξελίξεις αναμένονται στο θέμα της απόκτησης του Μίτσελ από την ΑΕΚ, καθώς είναι ο παίκτης που επιθυμεί διακαώς την παραμονή του στην Ελλάδα ο Μανόλο Χιμένεθ...

Εξελίξεις αναμένονται στο θέμα της απόκτησης του Μίτσελ από την ΑΕΚ, καθώς είναι ο παίκτης που επιθυμεί διακαώς την παραμονή του στην Ελλάδα ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ωστόσο, η υπόθεση του Ισπανού μέσου σχετίζεται με την μέλλον που θα έχει ο Ντιόπ στην «Ένωση». Εάν αποδεσμευτεί ο Ντιόπ η ΑΕΚ θα πρέπει να προχωρήσει στην απόκτηση ενός μέσου ο οποίος όμως θα λαμβάνει λίγα χρήματα.

Αυτό θα γίνει προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα για την απόκτηση του Μίτσελ. Ο Ισπανός έχει ενημερώσει ότι οι οικονομικές του απολαβές δέχεται να πέσουν από τις 700.000 ευρώ στις 500.000 ευρώ.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Χέλου Ροντρίγκεθ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday» τόνισε: «Είμαστε σε διαρκείς συζητήσεις με τη διοίκηση της ΑΕΚ αλλά δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη»και συνέχισε:

«Η ΑΕΚ γνωρίζει τι χρειάζεται να κάνει αν θέλει τον Μίτσελ. Την επόμενη εβδομάδα ίσως υπάρξουν εξελίξεις. Ψάχνουμε να βρούμε μια λύση με την Μπέρμιγχαμ και μετά την Τρίτη θα επιδιώξουμε μία ακόμη συνάντηση με την αγγλική ομάδα, για να δούμε τι μπορεί να γίνει», κατέληξε.