ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το πράσινο βαρέλι... που δεν έχει πάτο!

Το πράσινο βαρέλι... που δεν έχει πάτο!
Οι «μαύρες» σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του Παναθηναϊκού συνεχίζονται...

Οι «μαύρες» σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του Παναθηναϊκού συνεχίζονται να γράφονται και από εκεί που οι «αντικειμενικές» εφημερίδες στην χρυσή τους εποχή τον είχαν «βαφτίσει» Ευρωπαίο και «πρέσβη», ο Παναθηναϊκός της τελευταίας 6ετίας-7ετίας τείνει να εξελιχθεί στην ομάδα που γελάνε μαζί της όλοι!

Και το χειρότερο δεν είναι ο αποκλεισμός από την Οντένσε και η τεσσάρα μέσα στο ΟΑΚΑ από μία ομάδα που δεν θα πάει πουθενά στην συνέχεια, αλλά το γεγονός ότι το ...βαρέλι πάτο δεν έχει!!!

Και φυσικά τα έχουμε και τα έχουμε ξαναγράψει... την μεγαλύτερη ευθύνη για όλα αυτά και τα χειρότερα που έρχονται δεν την έχουν οι ποδοσφαιριστές, γιατί αυτοί οι κακόμοιροι τόσο μπορούν και τόσο παίζουν και σε άλλες εποχές δεν θα περνούσαν ούτε από έξω από την Παιανία, αλλά όλοι αυτοί που γέμισαν με ψεύτικα λόγια και μεγάλα τον κόσμο του Παναθηναϊκού, εξαφανίστηκαν στα δύσκολα και τώρα κρύβονται και δεν μπορούν να πάνε ούτε για καφέ στο αγαπημένο τους Κολονάκι, γιατί τα λιντσαρίσματα καραδοκούν (ακόμα και για αυτούς που κυκλοφορούν με στρατό ασφάλειας), καταχρέωσαν τον Παναθηναϊκό και έχουν βάλει να διοικεί την ομάδα τώρα έναν άνθρωπο που ναι μεν κάνει τα αδύνατα - δυνατά , αλλά δεν εμπνέει και δεν προκαλεί σεβασμό ούτε στους φύλακες της Παιανίας!

Ξεφτίλα λοιπόν, όπως μόνο το theplayer, τόλμησε και έγραψε από χτες για τον Παναθηναϊκό και δυστυχώς τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα πριν καν αρχίσει η χρονιά. Πολύ χειρότερα, από την στιγμή που χρήματα δεν υπάρχουν, διοίκηση είναι παρούσα-απούσα και ανήμπορη να κάνει κάτι και φυσικά ένα ρόστερ που όπως προείπα το 80% δεν κάνει ούτε για τα «τσικό» της ομάδας!!!!

Διαβάστε περισσότερα στο: theplayer.gr