ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοντά σε Βάλορι, «κοιτάει» Φορσέλ

Κοντά σε Βάλορι, «κοιτάει» Φορσέλ
Σε φουλ μεταγραφικούς ρυθμούς κινούνται άπαντες στον Άρη οι οποίοι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Γκιγιέρμο Βαλόρι...

Σε φουλ μεταγραφικούς ρυθμούς κινούνται άπαντες στον Άρη οι οποίοι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Γκιγιέρμο Βαλόρι, ενώ επιθυμούν και την απόκτηση του Μίκαελ Φορσέλ.

Μπορεί το θέμα απόκτησης του σέντερ φορ να μην προχωρά με τον καλύτερο τρόπο, ωστόσο φαίνεται πως ο Άρης είναι κοντά σε λύση για το κέντρο της άμυνας. Ο 29χρονος Ισπανός, Γκιγιέρμο Βαλόρι, ο οποίος από το 2007 και μετά είναι βασικός στην Γκρασχόπερς, έχει προταθεί στον Άρη και οι πληροφορίες λένε πως η ομάδα του Σάκη Τσιώλη τα έχει βρει με τους Ελβετούς, οι οποίοι δέχονται να τον αφήσουν ελεύθερο λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Σε ότι έχει να κάνει με τον επιθετικό, ο Σάκης Τσιώλης έχει τονίσει ότι θα αποκτηθεί μόνο εφόσον είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά και τέτοιος δείχνει να είναι ο Μίκαελ Φορσέλ, το όνομα του οποίου επανέρχεται στην επιφάνεια. Οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή αγγίζουν τις 400.000 ευρώ και οι Θεσσαλονικείς θα επιδιώξουν να τα βρουν σε χαμηλότερο ποσό, πράγμα που δεν είναι εύκολο.