ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μουντάρι «βλέπουν» στον Ολυμπιακό

Μουντάρι «βλέπουν» στον Ολυμπιακό
Μια από τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να καλύψουν τη θέση του αμυντικού χαφ...

Μια από τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να καλύψουν τη θέση του αμυντικού χαφ στον Ολυμπιακό είναι αυτή του Σουλεϊμάν Μουντάρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Γαύρος», ο Γκανέζος μέσος επανήλθε δυναμικά στον μεταγραφικό σχεδιασμό των Πειραιωτών. Αν πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή, τότε σίγουρα θα αποτελέσει το «μπαμ» της καλοκαιρινής περιόδου για τους «ερυθρόλευκους». Ο 27χρονος είναι… παροπλισμένος στην Ίντερ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε υπό την μορφή δανεισμού στην Σάντερλαντ. Είναι γνωστό πως θα ήθελε να αλλάξει ομάδα φέτος, ενώ από την πλευρά της, η Ίντερ είναι εξίσου θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του, ο Μουντάρι θέλει να αγωνιστεί σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, κάτι που προφανώς μπορεί να καλύψει ο Ολυμπιακός. Το κόστος του, όμως, είναι αυτό που… προβληματίζει. Άλλωστε, η Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία έχει ήδη ενδιαφερθεί για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, φαίνεται πως δεν μπορεί να προσεγγίσει τις απαιτήσεις του διεθνή παίκτη και της Ίντερ.