ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεντέρια «κοιτάει» ο Άρης

Ρεντέρια  «κοιτάει» ο Άρης
Την περίπτωση του διεθνούς Κολομβιανού επιθετικού Γουάσον Ρεντέρια, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Πόρτο, εξετάζουν στον Άρη...

Την περίπτωση του διεθνούς Κολομβιανού επιθετικού Γουάσον Ρεντέρια, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Πόρτο, εξετάζουν στον Άρη προκειμένου να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή.

Σε δυο μέτωπα παίζουν οι άνθρωποι του Άρη και θέλουν να κλείσουν στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών τις δυο τρύπες που υπάρχουν στο ρόστερ σε άμυνα και επίθεση.

Η περίπτωση του κεντρικού αμυντικού μάλιστα προχωράει αρκετά καλά, καθώς στην Ελλάδα βρίσκεται από την χθες το βράδυ ο μάνατζερ του Γκανέζου άσου Ντίκο.

Ο εκπρόσωπος του 28χρονου άσου θα αρχίσει συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη, με σκοπό να τα βρουν στο οικονομικό και ο Γκανέζος άσος να έρθει για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Παράλληλα, ο Σάκης Τσιώλης δεν έχει παρατήσει την απόκτηση επιθετικού, με το όνομα του Γουάσον Ρεντέρια να είναι αυτή τη στιγμή πρώτο στη λίστα.

Το 2007 η Πόρτο απέκτησε τα δικαιώματα του 26χρονου Κολοβιανού, ωστόσο δόθηκε δανεικός σε Στρασβούργο (28 συμμετοχές, 9 γκολ), Μπράγκα (28 συμμετοχές, 6 γκολ), Ατλέτικο Μινέιρο (15 συμμετοχές, 1 γκολ), Μπράγκα ξανά (11 συμμετοχές, 3 γκολ|) και Όνσε Κάλντας (4 συμμετοχές, 5 γκολ).