ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ίντερ ή Μπάγερν και λίγη τύχη...

Ίντερ ή Μπάγερν και λίγη τύχη...
Στις 18:45 θα πραγματοποιηθεί στο Μόντε Κάρλο η κλήρωση...

Η μέρα που περιμένουν με μεγάλη αγωνία οι φίλοι του Ολυμπιακού, αλλά και ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τους παίκτες του έφτασε. Το απόγευμα (18:45) της Πέμπτης, θα πραγματοποιηθεί στο Μόντε Κάρλο η κλήρωση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ 2011/2012 και οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν ποιες ομάδες θα στείλει στον δρόμο τους η κληρωτίδα.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας και το γεγονός αυτό δυσκολεύει τα πράγματα σε ότι αφορά την υπόθεση πρόκριση. Στο ίδιο γκρουπ με τους «ερυθρόλευκους», βρίσκονται οι Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Άγιαξ, Λεβερκούζεν, Μάντσεστερ Σίτι, Λιλ, Βασιλεία και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, κάτι που σημαίνει ότι με αυτές τις ομάδες δεν γίνεται να κληρωθεί.

Τα «θηρία»

Από το πρώτο γκρουπ, έτσι κι αλλιώς, οι Πειραιώτες δεν έχουν και πολλά να περιμένουν. Άλλωστε, υπάρχει και μια φράση που λέει: «Το πρώτο γκρουπ σε... διαλέγει. Δεν διαλέγεις εσύ από αυτό». Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, από τη στιγμή που σε αυτό βρίσκονται έξι... μεγαθήρια (Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ, Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι), η περσινή κάτοχος του Europa League, Πόρτο και η Άρσεναλ.

Από την στιγμή, λοιπόν, που αυτές οι ομάδες θεωρητικά δεν... παίζονται, η καλύτερη επιλογή θα ήταν είτε η Ίντερ, είτε η Μπάγερν Μονάχου. Τους λόγους θα τους εξηγήσουμε παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερα στο: theplayer.gr