ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκολιτς και Ούμπιντες «βλέπει» η ΑΕΚ

Νίκολιτς και Ούμπιντες «βλέπει» η ΑΕΚ
Η αυλαία για τις μεταγραφές πέφτει σε τρεις μέρες και οι άνθρωποι της ΑΕΚ κινούνται σε γρήγορους ρυθμούς...

Η αυλαία για τις μεταγραφές πέφτει σε τρεις μέρες και οι άνθρωποι της ΑΕΚ κινούνται σε γρήγορους ρυθμούς ελπίζοντας να κλείσουν το ρόστερ κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της «Ένωσης» βρίσκεται ο Νεμάνια Νίκολιτς, ενώ ο Χαβιέρ Ούμπιντες προβάλλει ως ο μεγάλος στόχος εντός των τειχών.

Ο 24χρονος Σέρβος επιθετικός που αγωνίζεται στην Φέχερβαρ μπορεί να παίξει είτε στην κορυφή είτε στα δύο άκρα, με τους "κιτρινόμαυρους" να τον παρακολουθούν εδώ και αρκετό καιρό και να θεωρούν ότι η απόκτησή του μπορεί να γίνει έναντι ενός ποσού, που βρίσκεται στις οικονομικές τους δυνατότητες.

Ο Νίκολιτς δεν είναι ελεύθερος, ωστόσο οι πρωταθλητές Ουγγαρίας έχουν μείνει εκτός Champions League και σίγουρα δεν θα ήταν αρνητικοί σε μία πρόταση παραχώρησής του, δανεικού ή ελεύθερου.

Εκτός από τον Σέρβο, ένα όνομα που εξετάζεται σοβαρά από τους διοικούντες την Ένωση τα τελευταία 24ωρα είναι αυτό του Χαβιέρ Ούμπιντες, με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού Βόλου να φαντάζει ως μία αξιόπιστη λύση από τη μέση και μπροστά.

Μάλιστα, σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί ο υποβιβασμός της ομάδας του Βόλου, ο παίκτης μένει ελεύθερος και ανοίγει ο δρόμος για την απόκτησή του.