ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπατίστ: «Ακόμα περισσότερους τίτλους»

Μπατίστ: «Ακόμα περισσότερους τίτλους»
«Πεινασμένος» για ακόμα περισσότερες κούπες εμφανίστηκε ο Μάικ Μπατίστ...

«Πεινασμένος» για ακόμα περισσότερες κούπες εμφανίστηκε ο Μάικ Μπατίστ, στην κάμερα του Onsports, κατά την άφιξή του στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής (2/9).

Ο Αμερικανός σέντερ, πέρασε την πύλη Β του αεροδρομίου στις 16:46 με την πτήση KL 1575 των Ολλανδικών αερογραμμών, με ανταπόκριση από τις ΗΠΑ και άμεσα κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητο του φροντιστή του Παναθηναϊκού, Πάρη Δερμάνη, ο οποίος τον υποδέχθηκε. Ωστόσο, λίγο πριν την αναχώρησή του, μίλησε στην κάμερα του Onsports για τη νέα σεζόν, τους στόχους του, αλλά και την απόκτηση του Ντέιβιντ Λόγκαν.

- Πως αισθάνεσαι για την επιστροφή σου στην Αθήνα;

«Πάντα το αίσθημα της επιστροφής είναι το ίδιο. Μ’ αρέσει όταν γυρνάω εδώ, έστω κι αν αυτό σημαίνει πως οι διακοπές τελείωσαν».

- Είχες επικοινωνήσει με τον Ντέιβιντ Λόγκαν πριν έρθει στον Παναθηναϊκό;

«Ήξερα ότι ήθελε να μείνει ελεύθερος. Να φύγει από την Κάχα. Έμαθα για την επιθυμία της ομάδας και ο Ντέιβιντ με πήρε τηλέφωνο. Του είπα κάποια πράγματα. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσε να πάρει ο Λόγκαν για την καριέρα του».

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr