ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακόμα μπορεί την πρωτιά

Ακόμα μπορεί την πρωτιά
Την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου της έχασε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου με την ισοπαλία που παραχώρησε στη Ρίγα...

Την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου της έχασε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου με την ισοπαλία που παραχώρησε στη Ρίγα κόντρα στην Λετονία.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δεν έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική εμφάνιση στο Ισραήλ και έτσι αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 με την αδιάφορη, Λετονία. Στο πρώτο μέρος οι διεθνείς έκαναν ένα από τα χειρότερα ημίχρονα των τελευταίων μηνών, ενώ ανέβασαν την απόδοση στο δεύτερο, όχι τόσο όμως ώστε να κατακτήσουν τη νίκη.

Πλέον, ο αγώνας απέναντι στην Κροατία τον προσεχή Οκτώβρη στο Καραϊσκάκη, αποκτά τον απόλυτο χαρακτήρα τελικού για την εθνική, καθώς με ενδεχόμενη νίκη επί της «Χρβάτσκα» και με την κατάκτηση ενός βαθμού στον αγώνα με τη Γεωργία στην Τιφλίδα «κλειδώνει» την πρώτη θέση στον όμιλο (αφού θα ισοβαθμήσει μεν με τους Κροάτες στην κορυφή αλλά έχει το πλεονέκτημα λόγω της ισοπαλίας στο Ζάγκρεμπ) και μαζί την πρόκριση στα τελικά του Euro 2012.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά την ήττα του Ισραήλ από την Κροατία έχει εξασφαλίσει, τουλάχιστον, τη συμμετοχή του στα μπαράζ.