ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Bγενόπουλος: «Θα βρεθεί λύση ή θα υποχωρήσω»

Bγενόπουλος: «Θα βρεθεί λύση ή θα υποχωρήσω»
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση ακριβώς στη λήξη (11:00) του προηγούμενου «τελεσίγραφου»...

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση ακριβώς στη λήξη (11:00) του προηγούμενου «τελεσίγραφου» προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και υποστήριξε πως ή θα βρεθεί λύση σε ό,τι αφορά την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ή θα υποχωρήσει οριστικά.

Όπως αναφέρει ο μέτοχος των «πρασίνων» θα πρέπει να αποσαφηνιστεί ότι δεν έθεσε νέους όρους, αλλά εξειδίκευση των όρων που είχε αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την περασμένη Δευτέρα (12/09), ενώ τόνισε ότι το βασικότερο θέμα της διαφωνίας των δυο πλευρών είναι το θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό και της ΓΗΠΕΛ. Ειδικότερα την ΓΗΠΕΛ ο ίδιος την θεωρεί θέμα αδιαπραγμάτευτο και καλεί τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να αναλάβει ολοκληρωτικά τις οικονομικές και νομικές ευθύνες των χειρισμών του.

Ουσιαστικά και με αυτή του την τοποθέτηση ο Ανδρέας Βγενόπουλος επιχειρεί να στρέψει την ολοκληρωτική ευθύνη για το αδιέξοδο που δημιουργείται προς την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ενώ σαφέστατα κατηγορεί τον Δημήτρη Γόντικα για τη διαρροή προς τα ΜΜΕ, της προηγούμενης επιστολής του προς τον Τζίγκερ, την οποία χαρακτηρίζει ιδιωτική και εμπιστευτική.

Αυτό πάντως που προκαλεί αίσθηση είναι το γεγονός πως για πρώτη φορά ο Βγενόπουλος μιλάει ευθέως για υποχώρηση, αλλά όχι και για αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό, αφού σε υστερόγραφό του εμφανίζεται απόλυτα βέβαιος πως το γήπεδο του Βοτανικού δεν θα προχωρήσει, τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα, στέλνοντας μήνυμα προς ιδιοκτήτη Ομίλου Μ.Μ.Ε. και κατασκευαστικής εταιρίας, εργολάβου του γηπέδου: «πάρτε το απόφαση, αυτή η «χρυσή» δουλειά χάλασε».

Διαβάστε την ανακοίνωση στο: onsports.gr