ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με αλλαγές στα Πηγάδια

Με αλλαγές στα Πηγάδια
Να διπλασιάσει τις νίκες της στο πρωτάθλημα, θέλει η ΑΕΚ η οποία θα παραταχθεί με αλλαγές στην σύνθεση της...

Να διπλασιάσει τις νίκες της στο πρωτάθλημα, θέλει η ΑΕΚ η οποία θα παραταχθεί με αλλαγές στην σύνθεση της στον σημερινό(21/9, 18:30, ΕΤ1), αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Η Ένωση εν μέσω διοικητικών εξελίξεων καλείται να διατηρήσει την αγωνιστική της ηρεμία, και να πάρει τους τρεις βαθμούς πάση θυσία, σε μια δύσκολη έδρα.

Ο Χιμένεθ αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Κοντοέ στο δεξί άκρο της άμυνας, με ειδική αποστολή να σταματήσει τον Μαρσελίνιο, ενώ στα χαφ οι Μάκος και Βάργκας θα είναι σίγουροι, με τον Γκέντσογλου να είναι ίσως ο τρίτος μέσος, αν δεν ακολουθήσει το 4-2-3-1. Στα της επίθεσης, ο Λεονάρντο δεν χάνει τη θέση του αριστερά, ούτε ο Χοσέ Κάρλος δεξιά, ενώ πιθανότατα θα παίξει στην κορυφή ο Λυμπερόπουλος και πίσω του ο Γκούντγιονσεν.

Από την άλλη πλευρά, η Ξάνθη μετράει μέχρι στιγμής δύο καλές εκτός έδρας εμφανίσεις, χωρίς όμως να έχει συγκεντρώσει κάποιον βαθμό. Γι’ αυτό ο Μαρίνος Ουζουνίδης ελπίζει πως στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στην έδρα της, η ομάδα θα καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Η απουσία του Φλίσκα προβληματίζει τον Έλληνα τεχνικό, ενώ αντί του Εντιμάρ που αποβλήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα αγωνιστεί ο Σταθάκης.