ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Χρυσός» βαθμός στη Ρωσία

«Χρυσός» βαθμός στη Ρωσία
Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του, γυρίζει από τη Ρωσία ο ΠΑΟΚ…

Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του, γυρίζει από τη Ρωσία ο ΠΑΟΚ…

Ο δικέφαλος του Βορρά απέσπασε ισοπαλία με σκορ 2-2 από τη Ρουμπίν Καζάν και έκανε ένα βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι παίκτες του Μπολόνι αν και ξεκίνησαν λίγο «μουδιασμένοι» τον αγώνα, ευτύχισαν να προηγηθούν χάρη σε γκολ του Αθανασιάδη στο 22ο λεπτό. Η Ρουμπίν πίεσε για την ισοφάριση, είχε ευκαιρίες τόσο πριν, όσο και μετά το τέρμα του ΠΑΟΚ, ωστόσο τελικά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1.

Το πρώτο 25λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ήταν πολύ κακό για την Ελληνική ομάδα, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στη Ρουμπίν αρχικά να ισοφαρίσει με γκολ του Βαλντέζ στο 52’ και να μπει μπροστά στο σκορ 14 λεπτά αργότερα από τέρμα του Ντιαντιούν.

Τελικά, οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 80ο λεπτό, όταν ο Ίβιτς πάσαρε στον Φωτάκη και αυτός διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ρούμπιν Καζάν: Ριζίκοφ, Κουζμίν, Νάβας, Μποτσέτι, Νέμοφ, Νάτσο, Νομπόα, Κασάεφ (90' Μπιστρόφ), Βαλντές (77' Ριαζάντσεφ), Καραντεντίζ, Ντιαντιούν.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Λίνο, Μαλεζάς, Κοντρέρας (54' Τσιρίλο), Έτο, Αρίας (51' Μπαλάφας), Λαζάρ (72' Ίβιτς), Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης.