ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιμπαγάσα: «Χαρούμενος να μείνω στον Ολυμπιακό!»

Ιμπαγάσα: «Χαρούμενος να μείνω στον Ολυμπιακό!»
Την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Ολυμπιακού εξέφρασε με δηλώσεις του ο Άριελ Ιμπαγάσα....

Την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Ολυμπιακού εξέφρασε με δηλώσεις του ο Άριελ Ιμπαγάσα.

Ο Αργεντινός χαφ αποτελεί τον ιθύνοντα νου των «ερυθρολεύκων» τα τελευταία δύο χρόνια και εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του για ακόμα ένα χρόνο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «SportDay», ο Ιμπαγάσα θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό για ακόμα μία χρονιά, παρά το γεγονός ότι τα χρήματα από το Κατάρ είναι άκρως δελεαστικά.
Την ίδια ώρα, η Ανζί φέρεται να έχει προσεγγίσει σε φιλολογικό επίπεδο τον Αργεντινό. Μάλιστα, ο Ρομπέρτο Κάρλος – που ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία της ρωσικής ομάδας – ήρθε επαφή σε άνθρωπο του περιβάλλοντος του 35χρονου για να μάθει τι συμβόλαιο έχει και εάν προτίθεται να συνεχίσει και μετά το τέλος της περιόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιμπαγάσα:

Για τον τραυματισμό του

«Νιώθω κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό, πονάω, αλλά ελπίζω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι. Θα μιλήσω και με τον γιατρό και θα πάνε όλα καλά».

Για το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του

«Θα μιλήσουμε με τον κύριο Μαρινάκη και εφόσον φτάσουμε σε μία συμφωνία, θα ήμουν χαρούμενος να μείνω στον Ολυμπιακό. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος στην ομάδα, η οικογένειά μου είναι επίσης καλά στην Ελλάδα, οπότε δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην παραμείνω. Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό».