ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρουμελιώτης: «Με έδιωξαν με e-mail από την εθνική!»

Ρουμελιώτης: «Με έδιωξαν με e-mail από την εθνική!»
Αιχμηρή ήταν η απάντηση του Νίκου Ρουμελίωτη, στην ελληνική ομοσπονδία βόλεϊ...

Αιχμηρή ήταν η απάντηση του Νίκου Ρουμελίωτη, στην ελληνική ομοσπονδία βόλεϊ (ΕΟΠΕ) που χθες τον τιμώρησε με αποκλεισμό από την εθνική ομάδα.

Ο 32χρονος πρώην αρχηγός της εθνικής, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ Fm», τόνισε:
«Θα κινηθώ νομικά. Θέλω να υποβάλλω κάποιες μηνύσεις, γιατί πολύ απλά δεν ξέρω το λόγο της τιμωρίας. Το μόνο που είχα δηλώσει ήταν να "ξυπνήσει" η ΕΟΠΕ, ώστε να παράγουμε έργο για την Ελλάδα. Απαιτώ κάποια πράγματα για την Εθνική ομάδα και γι' αυτό δεν μετανιώνω για αυτά που είπα.
Νομίζω δεν έχει παρθεί παρόμοια απόφαση σε κανένα άλλο άθλημα. Μου έστειλαν ένα e-mail, ούτε καν τηλέφωνο δεν πήραν τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας για να απολογηθεί.

Οι συναθλητές μου έχουν «αγριέψει» επειδή με ξεχώρισαν από το σύνολο. Όταν αποφασίσαμε να μην πάμε στη Σερβία, το κάναμε επειδή δεν υπήρχε η ενέργεια, τα χρήματα και η συνεργασία από την ομοσπονδία να ταξιδέψει η ομάδα. Κάποιοι το είπαν «αναρχία», αλλά εμείς προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Εμένα δεν με επηρεάζει, αφού είμαι στο εξωτερικό και η τιμωρία των 5 αγωνιστικών δεν υφίσταται εκεί. Φοβούνται να τιμωρήσουν τους υπόλοιπους».