ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο πάγκο και.. διαιτητές

Στο πάγκο και.. διαιτητές

Ο διαιτητής Γεράσιμος Ντίτσος, τιμωρήθηκε με 3 χρόνια αποκλεισμό λόγω εμπλοκής του, στην υπόθεση των στημένων αγώνων.

Ο διαιτητής από την Πρέβεζα, που τη φετινή περίοδο ήταν στον κατάλογο των «ρέφερις» για το Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League, αφού κρίθηκε «χειραγωγημένος» για την περσινή αναμέτρηση Ηλιούπολη-Ιωνικός 0-2.

Τιμωρήθηκε με ποινή απαγορεύσεως εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για τρία χρόνια, ποινή απαγορεύσεως εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για τρία χρόνια και χρηματική ποινή δεκαέξι χιλιάδες ευρώ.

Αυτή είναι η δεύτερη απόφαση της Επιτροπής για τιμωρία διαιτητή, καθώς είχε προηγηθεί ακριβώς η ίδια απόφαση για τον Γιώργο Σέγγο -τριετής αποκλεισμός και χρηματικό πρόστιμο-, ο οποίος είχε διευθύνει τον περσινό αγώνα Ηλιούπολη-Διαγόρα, που επίσης είχε κριθεί χειραγωγημένος.

Επίσης σήμερα η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ παρέπεμψε στην ΚΕΔ την διαιτητική τριάδα του αγώνα Θρασύβουλος-Ηλιούπολη: Αλέξανδρο Δημητρόπουλο, Δημήτριο Βερρή και Παναγιώτα Κουτσουμπού, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι κατά την Επιτροπή Εφέσεων οι εν λόγω διαιτητές θεωρούνται ένοχοι.