ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λεβάντε για... φίλημα!

Λεβάντε για... φίλημα!

Μόνη της στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος βρίσκεται η Λεβάντε που… τρελαίνει κόσμο μετά τη νίκη της με 3-0 στο «Μαδριγάλ» απέναντι στην Βιγιαρεάλ.

Από πολλούς η μέχρι τώρα πορεία της Λεβάντε στο ισπανικό πρωτάθλημα είχε θεωρηθεί τυχαία. Ωστόσο οι Λεβαντίνοι έχουν βαλθεί να… τρελάνουν ολόκληρη την Ισπανία και πέτυχαν την έκτη τους συνεχόμενη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-0 της Βιγιαρεάλ εκτός έδρας.

Έτσι είναι μόνη της στην κορυφή του πρωταθλήματος, αφήνοντας πίσω τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, ούσα αήττητη. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πρωτοπόρους ήταν ο Χουανλού ο οποίος «καθάρισε» για την ομάδα του από το πρώτο ημίχρονο.

Στο 16’ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 43΄έκανε το 2-0. Στην επανάληψη ο Κονέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεζ, Ζαπάτα, Ροντρίγκεζ, Μαρτσένα (48’ Μάρκο Ρούμπεν), Καταλά, Μπόρχα Βαλέρο, Μπρούνο, Πέρεζ (61’ Μάριο), Ντε Γκούζμαν, Κάνι (60’ Ζεράρ), Ρόσι
ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Χάβι Βέντα, Μπαγεστέρος, Νάνο, Χουανφράν, Τόρες (70’ Φαρινός), Ιμπόρα, Βάλντο (82’ Πέδρο Λόπεζ), Μπαρκέρο, Χουανλού, Κονέ (86’ Αράντα)

Πηγή: onsports.gr