ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 16άχρονος άσος

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 16άχρονος άσος

Από τον ερχόμενο Ιανουάριο η ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενισχύεται με έναν άσο του ποδοσφαίρου, ο οποίος σε περίπου δύο μήνες θα κλείσει το 16ο έτος της ηλικίας του.

Ο λόγος για τον νεαρό Βέλγο με Βραζιλιάνικη υπηκοότητα, Αντρέα Χόλγκεμπαουμ Περέιρα, ο οποίος είναι ήδη ο νεαρός επιτελικός μέσος της Αϊντχόφεν, ομάδα στην οποία βρίσκεται από την ηλικία των εννέα ετών. Σε περίπου δύο μήνες, όπως δήλωσε ο ίδιος στην Ολλανδική «De Telegraaf», θα υπογράψει συμβόλαιο τρεισήμισι ετών στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Είμαι καθαρόαιμο δεκάρι. Μου αρέσει να οργανώνω το παιχνίδι, να σκοράρω, ενώ έχω και καλό σουτ».

Ωστόσο εκτός από τους πρωταθλητές Αγγλίας, ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνή ποδοσφαιριστού έχουν δείξει η Άρσεναλ, η Τσέλσι και η Λίβερπουλ, καθώς θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του.

Ο ίδιος, πάντως, έδειξε ξεκάθαρα την προτίμησή του: «Η Αϊντχόφεν γνώριζε ότι μιλούσα με κάποιες ομάδες και σεβάστηκαν την απόφασή μου. Είχα τις αμφιβολίες μου στην αρχή, αλλά στο τέλος κατέληξα ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γιατί είναι η ομάδα που πάντοτε ονειρευόμουν να παίξω».