ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Και τώρα ο Ναδάλ - Ένας ακόμα θρύλος στο δρόμο του για τον τελικό (pics&vids)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Και τώρα ο Ναδάλ - Ένας ακόμα θρύλος στο δρόμο του για τον τελικό (pics&vids)

Τον κάτοχο όχι ενός, όχι δύο αλλά 17 Grand Slam, καλείται να κερδίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκειμένου να φτάσει στον τελικό του Αυστραλιανού Open.

Ο επόμενος μεγάλος αγώνας για τον 20χρονο Έλληνα τενίστα θα διεξαχθεί στις 24 Ιανουαρίου.

Την ερχόμενη Πέμπτη λοιπόν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς -μετά την επικράτησή του επί του Ρότζερ Φέντερερ- θα πρέπει να περάσει το εμπόδιο ενός ακόμα θρύλου του παγκόσμιου τένις.

Διαβάστε ΕΔΩ για το σημερινό θρίαμβο του Έλληνα πρωταθλητή

Ο Ισπανός Ράφα Ναδάλ, των 17 Grand Slam έχει αναμετρηθεί άλλες δύο φορές με τον Τσιτσιπά και τον έχει κερδίσει και τις δύο. Την πρώτη, για το ATP World Tour Masters 1000 στον Καναδά και τη δεύτερη σε φιλικό αγώνα στη Βαρκελώνη. Μένει να φανεί αν η τρίτη τους συνάντηση θα αποδειχθεί και... φαρμακερή για τον Ναδάλ.

Οι πληροφορίες από τη Μελβούρνη αναφέρουν πως ο αγώνας θα γίνει σε σχετικά βατή ώρα για την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, λόγω της απήχησης που έχει πλέον το τουρνουά και ειδικά οι αγώνες του Στέφανου στο Βόρειο ημισφαίριο.

Δείτε το αφιέρωμα των διοργανωτών του Αυστραλιανού Open στον Τσιτσιπά

Οι διοργανωτές σίγουρα θα θελήσουν να έχουν περισσότερη εμπορική απήχηση στον μεγάλο ημιτελικό ανάμεσα στον Ράφαελ Ναδάλ και τον Στέφανο Τσιτσιπά, κάτι που σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί και πάλι… ξενύχτι για να δούμε την προσπάθεια του νέου Έλληνα «Θεού» του παγκοσμίου τένις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δραματικές εξελίξεις: Νέα τροπή στην υπόθεση του μοντέλου με την κοκαΐνη

«Θρίλερ» με διάσημο ποδοσφαιριστή: Χάθηκε από τα ραντάρ το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε

Σχετικές ειδήσεις