ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βασιλειάδης: «Φρικαλέα επίθεση οπαδικής βίας σε γυναίκα»...

Βασιλειάδης: «Φρικαλέα επίθεση οπαδικής βίας σε γυναίκα»...

Θέση για τα περιστατικά βίας που έχουν λάβει χώρα τον τελευταίο καιρό, πήρε από το βήμα της Βουλής ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Στο πλαίσιο της δευτερολογίας του από το βήμα της Βουλής, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τοποθετήθηκε για το ρεπορτάζ που είδε το «φως» της δημοσιότητας και αφορά στο μαχαίρωμα μιας γυναίκας από οπαδούς στο Ίλιον.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης εξέφρασε τον αποτροπιασμό του και δεσμεύτηκε να προβεί άμεσα σε περαιτέρω ενέργειες μόλις ενημερωθεί πλήρως από τις Αρχές.

«Νιώθουμε αποτροπιασμό για το μαχαίρωμα γυναίκας από οπαδούς και θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες», σχολίασε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

«Ενημερώθηκα για ένα βίντεο που κυκλοφορεί. Πρόκειται για ένα φρικαλέο περιστατικό. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον Αρχηγό της αστυνομίας για να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες. Εντάσσεται στο πλαίσιο ενός ιδιότυπου ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στο χώρο των χούλιγκανς. Εκφράζω την καταδίκη και τον αποτροπιασμό μου. Θα επισκεφτώ τον αρχηγό και θα ενημερώσω και τα κόμματα», πρόσθεσε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Σχετικές ειδήσεις