Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τραγικός θάνατος για 22χρονη πρωταθλήτρια του σερφ – Κεραυνοβολήθηκε ενώ έκανε προπόνηση

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Θλίψη στο Ελ Σαλβαδόρ για τον θάνατο της 22χρονης πρωταθλήτριας του σερφ η οποία χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ έκανε προπόνηση

Η Κατρίν Ντίαζ, όπως ήταν το όνομα της άτυχης αθλήτριας, προετοιμαζόταν για να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας.

Το δυστύχημα συνέβη την περασμένη Παρασκευή όταν η 22χρονη μπήκε στη θάλασσα κοντά στο σπίτι της στην περιοχή Ελ Τούνκο.

Οι διασώστες που έσπευσαν στην περιοχή αν και προσπάθησαν δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται η εφημερίδα As μιλούν για μια αιφνιδιαστική αλλαγή του καιρού την οποία κανείς δεν περίμενε.

«Ο ουρανός ήταν καθαρός και η καταιγίδα ήταν τόσο απρόσμενη και δεν φαινόταν να συνοδεύεται από τόση έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα» δήλωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες.

Η προπόνηση της Ντίαζ γινόταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους αγώνες ISA World Surf Games που θα διεξάγονταν στο Ελ Σαλβαδόρ και θεωρούνταν πρόκριμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Έφυγε μια τεράστια αθλήτρια που εκπροσωπούσε τη χώρα μας. Θα σε ξανασυναντήσουμε μεγάλη αγωνίστρια. Το Ελ Σαλβαδόρ θρηνεί» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα της ομοσπονδίας σερφ της χώρας για τον θάνατο της 22χρονης πρωταθλήτριας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η μέρα της κρίσης για την επίταξη των γιατρών - Έκτακτη σύσκεψη του ΙΣΑ που καλεί σε «συστράτευση»