ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δικηγόρος οικογένειας της 19χρονης στο Newsbomb.gr: «Την είδαν 3 φορές στην Αθήνα - Είναι φοβισμένη»

Δικηγόρος οικογένειας της 19χρονης στο Newsbomb.gr: «Την είδαν 3 φορές στην Αθήνα - Είναι φοβισμένη»

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Αρτέμιδος, κ. Αναστάσιος Ντούγκας προσπαθώντας να ρίξει φως στην εξαφάνιση της 19χρονης, αναφέρθηκε στις έρευνες που γίνονται, μιλώντας στο Newsbomb.gr 

Υπάρχει μεγάλη αγωνία για την Αρτέμη γιατί το διάστημα που έχει περάσει από τις 16 Οκτωβρίου, είναι πολύ μεγάλο και ολόκληρη η Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την υπόθεση και στέκεται στο πλευρό της οικογένειας, όπως μπορεί.

Μέχρι πρότινος δεν υπήρχε κανένα βάσιμο στοιχείο για τον εντοπισμό της. «Πλέον ωστόσο, υπάρχουν τρεις νέες μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες είδαν την 19χρονη κοπέλα στο κέντρο της Αθήνας. Χρονικά τοποθετούνται πριν 3 και 4 ημέρες, οι δύο από τις μαρτυρίες», επεσήμανε ο κ. Ντούγκας.

«Το θετικό είναι ότι και οι τρεις μάρτυρες συγκλίνουν ως προς τις περιγραφές τους, συγκεκριμένα μιλούν για μία κοπέλα που φέρεται να είναι η Άρτεμις, τρομερά αδυνατισμένη και φοβισμένη. Την κοπέλα κρατούσαν δύο άνδρες, οι οποίοι επίσης μοιάζουν στις περιγραφές των μαρτύρων», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας, μιλώντας για μία αχτίδα αισιοδοξίας.

«Οι μαρτυρίες αυτές μας δίνουν σημαντικές ελπίδες, ωστόσο το αρνητικό είναι ότι παρά τις μαρτυρίες που υπάρχουν ακόμη η 19χρονη δεν έχει εντοπιστεί.», ανέφερε.

Η Άρτεμις έχει ύψος 1.62 και καστανά μακριά μαλλιά.

Ο κ. Ντούγκας, αναφερόμενος και στην κατάσταση στην οποία φαινόταν η Άρτεμις αυτές τις τρεις φορές, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν και τον χαρακτήρα της κοπέλας, υπογράμμισε για ακόμη μία φορά στο Newsbomb.gr ότι «κρατείται παρά την θέλησή της, είναι βέβαιο».

Σε παλαιότερη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας, περιγράφοντας το προφίλ της 19χρονης, είχε τονίσει ότι «Δεν ήταν επιλογή της το να φύγει. Ήταν μία κοπέλα 19 χρονών που ήθελε να πάει για δουλειά, δεν είχε χρήματα και ταυτότητα μαζί της, επομένως τα στοιχεία συνηγορούν στο ότι κάπου κρατείται παρά τη θέληση της. Η Άρτεμις είναι ένα πολύ ευαίσθητο κορίτσι, πήγαινε στο κατηχητικό, αγαπούσε την οικογένειά της, δεν θα έφευγε ποτέ με την θέλησή της, αφήνοντας την οικογένειά της.»

«Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον και κινητοποίηση τις τελευταίες ημέρες, τόσο από διασήμους όσο και από απλούς πολίτες και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για την λύση αυτού του μυστηρίου», κατέληξε ο κ. Ντούγκας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανατριχιαστική ομολογία του προπονητή ιστιοπλοΐας: «Είχαμε σχέση με την 11χρονη, δεν ήταν βιασμός»