ΕΛΛΑΔΑ

Βολές Καντέρ κατά Ερντογάν: Είναι βάρβαρος, δικτάτορας και παρανοϊκός

Βολές Καντέρ κατά Ερντογάν: Είναι βάρβαρος, δικτάτορας και παρανοϊκός
Eurokinissi

Στην Ελλάδα ο Τούρκος σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Ενές Καντέρ - Σκληρή κριτική στον Ερντογάν για τις απειλές κατά της Ελλάδας

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Τούρκος άσος του NBA και σφοδρός πολέμιος του Ερντογάν Ενές Καντέρ, ο οποίος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star χαρακτήρισε τον Τούρκο Πρόεδρο «βάρβαρο, δικτάτορα και παρανοϊκό»!

Ο Τούρκος σούπερ σταρ του NBA, μόλις πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα φιλίας αγκαλιάζοντας τον ιστό με την ελληνική σημαία. Μάλιστα ο ίδιος εμφανίστηκε στην κάμερα του Star φορώντας ένα μπλουζάκι με τις σημαίες των δυο χωρών που έγραφε «είμαστε οικογένεια».

«Είστε γείτονες μας για αυτό φοράω και αυτή τη μπλούζα, είμαστε οικογένεια… Ντρέπομαι γιατί τελικά ο Ερντογάν αντιπροσωπεύει την Τουρκία αλλά δεν αντιπροσωπεύει τους Τούρκους» δηλώνει χαρακτηριστικά.

«Ο Ερντογάν είναι βάρβαρος, δικτάτορας, παρανοϊκός»

Ο Τούρκος άσος δεν μάσησε τα λόγια του και μίλησε με σκληρή γλώσσα για τον Τούρκο πρόεδρο. «Είναι βάρβαρος, δικτάτορας, παρανοϊκός» υποστήριξε, ενώ ο Ερντογάν όπως λέει θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τις εκλογές γι’ αυτό και απειλεί ότι «θα έρθει νύχτα» στην Ελλάδα.

«Όταν το είδα αυτό στις ειδήσεις δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια δήλωση και το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και η Αμερική να μην κάνουν τίποτα. Αυτό είναι απαράδεκτο» δήλωσε.

«Ο Ερντογάν είναι ο Δούρειος Ίππος του Πούτιν στο ΝΑΤΟ»

Στη δική του ανάλυση ο Ερντογάν παίζει το παιχνίδι του Πούτιν. «Ο Ερντογάν είναι ο Δούρειος Ίππος για τον Πούτιν στο ΝΑΤΟ» ισχυρίζεται.

Ο Τούρκος άσος δεν έκρυψε πάντως την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ελλάδα, ενώ είναι σίγουρο ότι τα επόμενα «καρφώματα» θα τα κάνει στα «καλάθια» της πολιτικής.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Τετάρτη (19/10) θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη.

Διαβάστε επίσης:

Ενές Καντέρ: Σε εκδήλωση της ΑΕΚ για τους Τούρκους πρόσφυγες

Συναντά τον Ανδρουλάκη ο Ενές Καντέρ - Νέο ξέσπασμα κατά του Ερντογάν

Ενές Καντέρ: Ο Τούρκος NBAer φωτογραφήθηκε με την ελληνική σημαία