ΦΑΡΜΑΚΟ

Στη Λάρισα το ετήσιο συνέδριο της ΟΣΦΕ στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το 34ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος (ΟΣΦΕ), θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2021, στο ξενοδοχείο DIVANI PALACE LARISSA, στη Λάρισα, με την οργανωτική ευθύνη και τη φιλοξενία του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Λάρισας (Σ.ο.Φ.ΛΑ.).

Πρόκειται για το πρώτο φαρμακευτικό συνέδριο, μετά την πανδημία της COVID-19, με φυσική συμμετοχή, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, και παράλληλη διαδικτυακή μετάδοση για να το παρακολουθήσουν φαρμακοποιοί από όλη την Ελλάδα.

Στο 34ο Συνέδριο της ΟΣΦΕ θα συμμετάσχουν κορυφαίοι επιστήμονες και παράγοντες της φαρμακευτικής αγοράς, ενώ θα το τιμήσουν με την παρουσία τους η τοπική πολιτική και πολιτειακή ηγεσία.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα των εργασιών του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν:

• Δύο στρογγυλά τραπέζια με συντονιστή τον πρόεδρο του Σ.ο.Φ.ΛΑ κ. Πέτρο Καφανέλη και θέματα

«Φάρμακα Υψηλού Κόστους (Φ.Υ.Κ.)»

Συμμετέχουν οι κύριοι Ολύμπιος Παπαδημητρίου, πρόεδρος ΣΦΕΕ, Βασίλης Πενταφράγκας, εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΕΦ και υπεύθυνος Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας ELPEN A.E., Εύη Ορφανού, αν. γραμματέας Ένωσης Ασθενών Ελλάδος, και Λευτέρης Μαρίνος, γενικός γραμματέας ΟΣΦΕ, ενώ έχει κληθεί και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

«Μη Συνταγογραφούμενα Φάρμακα (ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ.)»

Συμμετέχουν οι κύριοι Δρ. Γεώργιος Βασιλόπουλος, εντεταλμένος σύμβουλος ΠΕΦ και γενικός διευθυντής της εταιρείας GALENICA, Δημήτρης Μωραΐτης, πρόεδρος Συνδέσμου ΕΦΕΧ, γενικός διευθυντής της ΒΙΑΝ Α.Ε., Σταύρος Μπελώνης, πρόεδρος ΟΣΦΕ, καθώς και εκπρόσωποι από τον ΕΟΦ και τον ΣΦΕΕ.

• Επιστημονικές ομιλίες με τη συμμετοχή των διακεκριμένων επιστημόνων Κωνσταντίνου Γουργουλιάνη, καθηγητή Πνευμονολογίας στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με θέμα «Από τις ανασφάλειες της πανδημίας στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων», και Κυριάκου Καχριμάνη, αναπληρωτή καθηγητή του Τομέα Φαρμακευτικής Τεχνολογίας, προέδρου του Τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ με θέμα για την «Covid 19».

• Ομιλία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμο.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων της ΟΣΦΕ και θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Χρυσός χορηγός του συνεδρίου είναι η ΒΙΑΝ Α.Ε., ενώ την οργάνωση έχει αναλάβει η NOUFIO Communication Services. Περισσότερες πληροφορίες στο www.osfe-conference.gr.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι - Αρχίζει η δίκη: Η Ιωάννα αντιμετωπίζει την Έφη στα δικαστήρια

Apple: Eπείγουσα ενημέρωση λογισμικού μετά την ανακάλυψη κακόβουλου λογισμικού «μηδενικού κλικ»

Κορονοϊός - Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός εισαγγελέας ο οποίος είχε πέσει σε κώμα μετά τον εμβολιασμό