ΦΑΡΜΑΚΟ

Chiesi Hellas: Δράσεις σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία

«Το Παραμύθι της Ανάσας»
Η καλλιτεχνική ομάδα «Καρυδότσουφλο» παρουσίασε την παιδική θεατρική παράσταση «Το Παραμύθι της Ανάσας»

Η Chiesi Hellas σχεδίασε και υλοποίησε και φέτος δύο δράσεις στο πλαίσιο του εταιρικού προγράμματος «We Act-Day» (We Actively Care For Tomorrow).

Mε κεντρικό μήνυμα «Δώσε στον οργανισμό σου τις αναπνοές που του αξίζουν!» όλοι οι εργαζόμενοι της Chiesi Hellas συγκεντρώθηκαν σε ομάδες στο Πεδίον του Άρεως, συνομίλησαν με περαστικούς και τους ενημέρωναν για το πού μπορεί να απευθυνθεί όποιος ενδιαφέρεται να βελτιώσει την πνευμονική του λειτουργία.

Επιπλέον, στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, η καλλιτεχνική ομάδα «Καρυδότσουφλο» παρουσίασε, δωρεάν για το κοινό, την παιδική θεατρική παράσταση «Το Παραμύθι της Ανάσας», η οποία απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας, με πρωταγωνίστρια την πολύτιμη πριγκίπισσα Ανάσα. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Chiesi Hellas, κ. Σταύρος Θεοδωράκης, ανέφερε «Το πρόγραμμα We Act, για την ενίσχυση τοπικών κοινωνιών και την προστασία του περιβάλλοντος, αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία εταιρικής υπευθυνότητας του Ομίλου Chiesi και εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική του για βιώσιμη ανάπτυξη και δημιουργία αμοιβαίας ωφέλειας. Οι φετινές δράσεις εστίασαν στην υγεία των συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς. Είμαστε περήφανοι που, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, όλοι οι εργαζόμενοι της Chiesi Hellas αγκάλιασαν τις δράσεις μας σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία και το Δήμο Αθηναίων και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε συντονισμένα να ενεργούμε ως δύναμη για το συλλογικό καλό».