ΦΑΡΜΑΚΟ

Η ΒΙΑΝΕΞ στο PHARMA Point 2015: Οδηγός Επιβίωσης Φαρμακείου

Η ΒΙΑΝΕΞ στο PHARMA Point 2015: Οδηγός Επιβίωσης Φαρμακείου

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2015, από το Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, η κορυφαία εκδήλωση για τα φαρμακεία της Βορείου Ελλάδος «PHARMA Point 2015», στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Η διοργάνωση συμπλήρωσε 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο των συνεδρίων και στην προσπάθεια ανάπτυξης του Ελληνικού Φαρμακείου.

Στο εκθεσιακό τμήμα του συνεδρίου, το οποίο λειτουργούσε παράλληλα σε όλη τη διάρκεια του διημέρου, συμμετείχε δυναμικά η ηγέτιδα ελληνική φαρμακοβιομηχανία, ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.

Με χορηγία της ΒΙΑΝΕΞ, πραγματοποιήθηκε, επίσης, εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Οδηγός Επιβίωσης Φαρμακείου», τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, Κυριακή 18 Οκτωβρίου.

Το σεμινάριο προλόγισε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης, ο οποίος παρέδωσε τη σκυτάλη στους κ.κ. Ιωάννη Σώρρο και Παναγιώτη Αρτίκη, αναπληρωτές καθηγητές του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Οι παρουσιάσεις των δύο πανεπιστημιακών επικεντρώθηκαν στη «Λογιστική διαχείριση των εμπορικών συναλλαγών» και στις «Βασικές αρχές χρηματοοικονομικής ανάλυσης», θεματικές πολύ σημαντικές για τη βιωσιμότητα του φαρμακείου.

Το σεμινάριο έκλεισε με την ενδιαφέρουσα παρουσίαση του Μηχανολόγου-Ηλεκτρολόγου του Ε.Μ.Π και διδάκτορα του Πανεπιστημίου Exeter, Αντώνη Κατσαλή, με θέμα τη «Συναισθηματική νοημοσύνη».

Πιστοποιητικά παρακολούθησης δόθηκαν σε περισσότερους από 600 φαρμακοποιούς, οι οποίοι συμμετείχαν στο -κατά γενική ομολογία επιτυχημένο- εκπαιδευτικό σεμινάριο.

logo vianex

Σχετικές ειδήσεις