ΦΑΡΜΑΚΟ

Η DEMO βραβεύεται για τις επιχειρηματικές της επιδόσεις

Η DEMO βραβεύεται για τις επιχειρηματικές της επιδόσεις

Δύο σημαντικές διακρίσεις για την επιχειρηματική της πορεία και προοπτική, απέσπασε η ελληνική φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ, το προηγούμενο διάστημα.

Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, η Λέσχη Επιχειρηματικότητας απένειμε το βραβείο «ΚΟΥΡΟΣ» στον αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή της DEMO, κ. Δημήτρη Δέμο, για την επίδοση της εταιρείας στο Διεθνή Οικονομικό Στίβο.

Επιπλέον, η DEMO διακρίθηκε και τη φετινή χρονιά στην Ετήσια Συνάντηση Επιχειρηματικής Αριστείας «Salus Index 2015», η οποία πραγματοποιήθηκε μία ημέρα πριν, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της DEMO, ο κ. Αριστομένης Βασιλόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας.

Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν αναγνώριση για την DEMO που την τελευταία οκταετία εμφανίζει ετήσιους ρυθμούς ανάπτυξης πάνω από 22% και κύκλο εργασιών σήμερα στα €125 εκατ. (από 112 εκατ. το 2014) παρουσιάζοντας εντυπωσιακή αύξηση της κερδοφορίας της. Στα 50 χρόνια παρουσίας της στον κλάδο, ακολουθώντας με συνέπεια μια δυναμική στρατηγική ανάπτυξης και επενδύσεων, η εταιρεία έχει καθιερωθεί σε ηγετική θέση σε Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Κατέχει την πρώτη θέση σε νοσοκομειακές πωλήσεις στην Ελλάδα. Διατηρεί το μεγαλύτερο εργοστάσιο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Κάνει πρωταθλητισμό στις εξαγωγές, με περίπου το 80% της παραγωγής να εξάγεται σε 52 χώρες όπου και κατέχει σημαντικά μερίδια αγοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για δύο εκδηλώσεις - θεσμούς για τον χώρο της επιχειρηματικότητας αλλά και του φαρμάκου. Πιο αναλυτικά, η Λέσχη Επιχειρηματικότητας τίμησε για 21η χρονιά την επιχειρηματικότητα της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και της υπευθυνότητας στο πρόσωπο κορυφαίων επιχειρηματιών. Παράλληλα, ο εκδοτικός οργανισμός Active Business Publishing διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά, υπό την αιγίδα των ΣΦΕΕ, ΠΕΦ, ΕΦΕΧ και ΣΕΙΒ την ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας «Salus Index 2015». στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά.

Σχετικές ειδήσεις