ΦΑΡΜΑΚΟ

Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας: Διημερίδα για φαρμακοποιούς και γιατρούς

Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας: Διημερίδα για φαρμακοποιούς και γιατρούς

Το Σάββατο και την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, θα πραγματοποιηθεί η 7η Διημερίδα «Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας», στο Εκθεσιακό Κέντρο «Metropolitan Expo».

Τη μεγάλη επιστημονική – εκπαιδευτική διοργάνωση υποστηρίζει με χορηγία η ελληνική φαρμακοβιομηχανία ELPEN και το τμήμα Consumer Health Care, στο πλαίσιο της συνεχούς στήριξης του Έλληνα φαρμακοποιού, της βιωσιμότητας του ελληνικού φαρμακείου και της διασφάλισης του επιστημονικού κύρους μέσω της συνεχιζόμενης επιστημονικής επιμόρφωσης.

Στη Διημερίδα θα πραγματοποιηθούν 27 ομιλίες, 9 στρογγυλά τραπέζια και 4 εργαστήρια, από 68 συνολικά ομιλητές. Στόχος της διοργάνωσης είναι ο εμπλουτισμός των γνώσεων των φαρμακοποιών, των ιατρών, των βοηθών και των συνεργατών τους, σε θέματα Επιχειρηματικότητας και Επικοινωνίας της Υγείας, και η επαγγελματική τους εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρξει δυνατότητα απευθείας συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων. Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της Βιομηχανίας, του Εμπορίου, των Καναλιών Διανομής και των Παροχών Υπηρεσιών θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους φαρμακοποιούς και τους ιατρούς για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η είσοδος στο Εκθεσιακό Κέντρο, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», είναι δωρεάν για φαρμακοποιούς και γιατρούς.

Σχετικές ειδήσεις