ΦΑΡΜΑΚΟ

DEMO: Χορηγός στην 8η Διημερίδα «Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας»

DEMO: Χορηγός στην 8η Διημερίδα «Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας»

Ενεργό συμμετοχή στην 8η Διημερίδα και Έκθεση «Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας», είχε για μία ακόμα χρονιά η βιομηχανία φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ.

Η διημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου στο «Metropolitan Expo» και επικεντρώθηκε στους τομείς του Marketing και της Διαχείρισης, της Επικοινωνίας και Πιστότητας Πελάτη, της Τεχνολογίας και των Συστημάτων Πληροφορικής, του Εξοπλισμού, καθώς και των Νέων Τάσεων, θέματα τα οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν στη δύσκολη πλέον καθημερινότητά τους, οι επαγγελματίες υγείας.

Οι συμμετέχοντες γιατροί και φαρμακοποιοί από την Ελλάδα και την Κύπρο είχαν την ευκαιρία να περάσουν από το stand της εταιρείας DEMO και να ενημερωθούν για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα της.

Το Rinophar, αποστειρωμένο διάλυμα φυσιολογικού ορού για τη μύτη, τα αυτιά και τα μάτια, για όλη την οικογένεια είναι συσκευασμένο σε πλαστικές αμπούλες των 5ml. Η εταιρεία DEMO για περισσότερα από 50 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών υγείας και του καταναλωτικού κοινού, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

To Newsept total είναι το μοναδικό διάλυμα πολλαπλών χρήσεων για τους φακούς επαφής που περιέχει εκχύλισμα χαμομηλιού, γεγονός που το κάνει να δρα ως καταπραϋντικό. Κυκλοφορεί σε συσκευασίες των 500ml, των 100ml και σε αμπούλες των 10ml.

Μετά την επιτυχημένη διάθεση στην ελληνική αγορά των Νewsept plus και Newsept total, η εταιρεία DEMO με το Νewsept Εyes δίνει τη λύση «με τη βοήθεια της φύσης» σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα ξηροφθαλμίας ή ταλαιπωρούνται από κουρασμένα κι ερεθισμένα μάτια.

Το Νewsept eyes (οφθαλμικές σταγόνες μίας δόσης) συνδυάζει τα οφέλη που προσφέρουν το υαλουρονικό νάτριο και το χαμομήλι. H παρουσία του χαμομηλιού με τις ευεργετικές ιδιότητές του το κάνει να δρα ως καταπραϋντικό, ενώ το υαλουρονικό νάτριο θεωρείται ως το καλύτερο ενυδατικό. Ανακουφίζει τα μάτια από την ξηρότητα, το αίσθημα ξένου σωματιδίου, την κούραση από την παρατεταμένη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, την παρατεταμένη οδήγηση, την έντονη μελέτη, τη χρήση φακών επαφής, τον ερεθισμό των οφθαλμών που προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες και την ξηροφθαλμία.

Σχετικές ειδήσεις