ΦΑΡΜΑΚΟ

Astellas: Συμμετοχή στην εκπαιδευτική ημερίδα «Business Day» του ΣΦΕΕ

Astellas: Συμμετοχή στην εκπαιδευτική ημερίδα «Business Day» του ΣΦΕΕ

Η φαρμακευτική εταιρεία Astellas Pharmaceuticals ΑΕΒΕ συμμετείχε στην εκπαιδευτική ημερίδα του ΣΦΕΕ στο πλαίσιο του προγράμματος «Business Day», η οποία απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, με σκοπό την επικοινωνία και την γνωριμία τους με στελέχη του φαρμακευτικού κλάδου και την αποκόμιση γνώσης γύρω από αυτόν.

Εκ μέρους της Astellas, ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, Σωτήρης Μποτόζης, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Στην Astellas “Αλλάζουμε το Αύριο” και αύριο είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με καινοτομία, επιχειρηματικότητα, πρόοδο και συνεργασία. Η παρουσία μας δίπλα στα νέα παιδιά, που διψούν για ενημέρωση, για μάθηση και καθοδήγηση, μας δίνει πάντοτε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση. Οι νέοι αυτοί φοιτητές κι εκκολαπτόμενοι επιστήμονες, θα αποτελέσουν το αυριανό στελεχιακό δυναμικό των παραγωγικών δομών της χώρας και κάποιοι από αυτούς ελπίζουμε να αναλάβουν επάξια κάποτε τα ηνία στον τομέα της υγείας, στη φαρμακοβιομηχανία και στην υπηρεσία των Ελλήνων ασθενών».

Επίσης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Astellas Ελλάδας και Κύπρου, Χάρης Ναρδής, δήλωσε: «Η Astellas με αίσθημα ευθύνης στηρίζει τέτοιες εκδηλώσεις που αποβλέπουν σε ένα καλύτερο αύριο, πιστεύοντας ακράδαντα στους νέους αυτής της χώρας καθώς είναι η ελπίδα όλων μας».

Σχετικές ειδήσεις