ΦΑΡΜΑΚΟ

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» βράβευσε την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» βράβευσε την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας

Σε αναγνώριση της έμπρακτης συνεισφοράς της.

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) έλαβε τιμητική διάκριση στα «Βραβεία Μαζί για το Παιδί», σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη, την Τετάρτη (24/01/2018).

Την τιμητική διάκριση παρέλαβε, εκ μέρους της ΠΕΦ, η Υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Κατερίνα Παταβού, από τη Γενική Γραμματέα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Άννα Ανδρεάδη.

Με την υποστήριξη των ελληνικών φαρμακευτικών επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους, η ΠΕΦ εγκαινίασε τη συνεργασία με την Ένωση κοινωφελών σωματείων «Μαζί για το Παιδί» το 2017 και πραγματοποίησε σειρά δράσεων για παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη, σε όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο του προγράμματος, η ΠΕΦ προχώρησε σε δωρεά προς το Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας (ΙΚΕ) με σκοπό την κάλυψη ιατρικών υπηρεσιών διάγνωσης και θεραπευτικής παρέμβασης για παιδιά με αναπηρίες. Ακολούθησε η παράδοση φαρμάκων και ιατροφαρμακευτικού υλικού στο σύνολο των σωματείων του «Μαζί για το Παιδί». Παράλληλα, η ΠΕΦ παρείχε συνεχή υποστήριξη στην υπηρεσία «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» με στόχο τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τον εφοδιασμό ιδρυμάτων που εξυπηρετούν παιδιά στο νομό Αττικής.

Η Γενική Διευθύντρια της ΠΕΦ, Φαίη Κοσμοπούλου, δήλωσε σχετικά: «Εκ μέρους της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το "Μαζί για το Παιδί" για τη δυνατότητα που μας δίνεται να συνεισφέρουμε στο πολύ σημαντικό έργο του, καθώς και τους ανθρώπους της Ένωσης για την άριστη συνεργασία μας. Η υποστήριξη των παιδιών ηθικά, οικονομικά και ψυχολογικά και η ενημέρωση της κοινής γνώμης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αποτελεί υποχρέωση όλων μας».

Βασικός στόχος της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, σε κοινωνικό επίπεδο, είναι η εξασφάλιση της πρόσβασης σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όλων των κατοίκων της Ελλάδας. Σε αυτό το πλαίσιο, η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας θα συνεχίσει να στηρίζει και να συνεισφέρει ενεργά στο έργο του «Μαζί για το Παιδί» και το 2018, με νέες δράσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις