ΦΑΡΜΑΚΟ

ΟΦΕΤ: Νέα επένδυση σε μονάδα εκχύλισης φαρμακευτικών φυτών

ΟΦΕΤ: Νέα επένδυση σε μονάδα εκχύλισης φαρμακευτικών φυτών

Μία ακόμη σημαντική βράβευση είχε ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), ο οποίος διακρίθηκε την Πέμπτη (04/04/2019) στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων CREATIVE GREECE 2019 που οργάνωσε ο εκδοτικός οργανισμός New Times Publishing στο ξενοδοχείο Hilton.

Η Ελλάδα της εξωστρέφειας και της δημιουργικότητας, βρίσκει την καλύτερη έκφρασή της στον ΟΦΕΤ, ο οποίος με τις φαρμακοβιομηχανίες του Uni-pharma & InterMed αλλά και την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο, Pharmabelle, δείχνει εδώ και χρόνια τον δρόμο της δυναμικής ανάπτυξης.

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου κυρία Ιουλία Τσέτη παραλαμβάνοντας το βραβείο, εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη διάκριση σημειώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Στα χρόνια της ελληνικής ύφεσης ο ΟΦΕΤ με τις βιομηχανίες του Uni-pharma & InterMed αντιστάθηκε με σθένος, υλοποιώντας ένα τεράστιο επενδυτικό έργο ύψους 80 εκατ. ευρώ και πλέον, δίνοντας υπεραξία στην οικονομία, στο βιομηχανικό ιστό της χώρας καθώς και στην αγορά εργασίας.

Σήμερα, ο Όμιλος απασχολεί πάνω από 500 εργαζομένους, έχει ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση ενός νέου επενδυτικού πλάνου 15 εκατ. ευρώ για την τριετία 2019-2021, ενώ παράλληλα εξάγει σε πάνω από 60 απαιτητικές αγορές του εξωτερικού».

Η κυρία Τσέτη ανακοίνωσε επίσης τη δημιουργία σε σύντομο χρονικό διάστημα, μιας νέας μονάδας εκχυλισμάτων φαρμακευτικών φυτών, της Uniherbo στην περιοχή των Οινοφύτων, η οποία θα λειτουργεί παράλληλα και ως Ινστιτούτο Μελέτης με εκπαιδευτικό χαρακτήρα για φοιτητές.

Η κυρία Ιουλία Τσέτη, παρέλαβε το βραβείο από τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών κ. Κωνσταντίνο Μπίτσιο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις