ΦΑΡΜΑΚΟ

Ο Όρκος του Ιπποκράτη στα κινεζικά με χρυσό χορηγό την Uni-pharma

Ο Όρκος του Ιπποκράτη στα κινεζικά με χρυσό χορηγό την Uni-pharma

Τρεις σημαντικές διακρίσεις για τον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη.

Χρυσός χορηγός της έκδοσης ο «Όρκος του Ιπποκράτη» και της μετάφρασής της στα κινεζικά είναι η Uni-pharma, φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ). Η έκδοση παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στη Σαγκάη, όπου παρόντες ήταν ο Έλληνας Ακόλουθος στην ελληνική πρεσβεία κ. Δημήτρης Μίχας, εκπρόσωποι κινεζικών επιχειρήσεων από τον ευρύτερο χώρο της υγείας και της φαρμακοβιομηχανίας, η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Uni-pharma κυρία Ιουλία Τσέτη και στελέχη της εταιρείας.

«Ο όρκος του Ιπποκράτη, ο όρκος των Γιατρών σε όλο τον κόσμο δεν αναφέρεται μόνο στην ηθική εξάσκηση της Ιατρικής. Είναι κάτι πολύ παραπάνω! Απευθύνεται σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο που θέλει να ακολουθήσει στη ζωή του, το μονοπάτι της Ηθικής, της Δικαιοσύνης, και των υψηλών Παναθρώπινων Αξιών. Και τέτοιες κοινωνίες πρέπει να χτίσουμε, τέτοιες κοινωνίες μας αξίζουν. Ας συνεχίσουμε το ιστορικό μας ταξίδι ανά τους αιώνες, και ο δρόμος του μεταξιού, ας εξελιχθεί σε δρόμο της γνώσης, της ηθικής, της σύγχρονης τεχνολογίας και της αριστείας, με στόχο την αδιάλειπτη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο» σημείωσε, μεταξύ άλλων, η κυρία Ιουλία Τσέτη, κατά το χαιρετισμό της στην εκδήλωση.

Μέσα στον Δεκέμβριο, ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη παρέλαβε και τρεις σημαντικές διακρίσεις, οι οποίες τον τοποθετούν ψηλά σε ζητήματα επιχειρηματικής αριστείας. Η τελετή Απονομής Διεθνών Πιστοποιήσεων Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM Levels of Excellence 2018, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

Ειδικότερα, το Διεθνές Πρότυπο Investors in People απονεμήθηκε στον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη –με τις φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma, InterMed και την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle. Ο Όμιλος εφαρμόζει το συγκεκριμένο διεθνές πρότυπο από το 2015.

Για δεύτερη φορά, η InterMed έλαβε το ανώτερο επίπεδο πιστοποίησης EFQM Recognised for Excellence 5 Αστέρων. Τιμητική διάκριση, τέλος, για τα 10 συνεχόμενα έτη επιτυχούς ανάπτυξης του Μοντέλου EFQM, απονεμήθηκε στον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη. Τη διάκριση παρέλαβε ο κύριος Σπύρος Κίντζιος, Business Development Manager και Μέλος Δ.Σ. Ο κ. Κίντζιος, κατέθεσε την εμπειρία του αλλά και τη συγκίνησή του, καθώς έζησε από πολύ κοντά όλα αυτά τα 10 χρόνια τη διαδρομή του Ομίλου προς την επιχειρηματική αριστεία. Μία διαδρομή που έκρυβε, εκτός από το δυνατό όραμα, ισχυρή θέληση, δημιουργικότητα και αποφασιστικότητα για ανάπτυξη, στοιχεία που ενσταλάχτηκαν σε όλους τους εργαζομένους, από τη Διοίκηση της εταιρείας, τις κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη.