Καιρός - Απαγορευτικό απόπλου: Ποια δρομολόγια πλοίων δεν πραγματοποιούνται λόγω ισχυρών ανέμων

Καιρός: Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες…

Ζακ Κωστόπουλος: Τρομακτικές οι ελλείψεις στη δικογραφία, λέει η δικηγόρος της οικογένειας

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε, από…

Θλίψη: Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Παπαζήσης

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Παπαζήσης. Ο αγαπημένος…

To 19o συνέδριο Ιατρικής Χημείας τίμησε την οικογένεια Γιαννακόπουλου

Με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας…

Δημοσκόπηση Newsbomb.gr: Βαθμολογήστε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Διαδικτυακή δημοσκόπηση: Ας μιλήσουμε για το τι πιστεύετε…

Κατεβασμένα ρολά στο υπουργείο Υγείας βρήκε η συγκέντρωση των ΑμΕΑ

Κατεβασμένα ρολά στο υπουργείο Υγείας βρήκε η συγκέντρωση των ΑμΕΑ

Πολύωρη κινητοποίηση πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης (20/07/2017) στο υπουργείο Υγείας, παιδιά με ειδικές ανάγκες, ανάπηροι, γονείς και κηδεμόνες ΑμΕΑ και εργαζόμενοι στην ειδική αγωγή.

Οι συγκεντρωμένοι ζητούσαν άμεση καταβολή όλων των οφειλόμενων από τον ΕΟΠΥΥ σε γονείς και ασθενείς για τις θεραπείες τους με την κατάθεση των δικαιολογητικών, ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν όλα τα παιδιά κανονικά τις θεραπείες τους από το Σεπτέμβρη. Επίσης, κάλυψη 100% από τον κρατικό προϋπολογισμό όλων των θεραπειών που έχουν ανάγκη τα παιδιά με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις, να σταματήσει η «σφαγή» των ΚΕΠΑ και να εξασφαλιστούν τα αναγκαία (επίδομα, σύνταξη αναπηρίας) ώστε να μπορούν να ζήσουν οι ανάπηροι και χρονίως πάσχοντες.

Στη διάρκεια της κινητοποίησης, κατέβηκαν τα ρολά της εισόδου του υπουργείου, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των συγκεντρωμένων οι οποίοι τα ανέβασαν και στη συνέχεια εισήλθαν στο κτήριο προχωρώντας σε συμβολική κατάληψη και απαιτώντας να συναντηθεί άμεσα αντιπροσωπεία τους με την ηγεσία του υπουργείου. Μάλιστα, στο χώρο του υπουργείου εμφανίστηκε και μια διμοιρία των ΥΜΕΤ η οποία τελικά απομακρύνθηκε κάτω από την κατακραυγή συγκεντρωμένων.

Τελικά, οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν αργά το βράδυ της Πέμπτης από το υπουργείο, αφού ορίστηκε συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, για το πρωί της Παρασκευής (21/07/2017).