ΥΓΕΙΑ

Προνοιακές δομές: Επιχορήγηση 4 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής

Προνοιακές δομές: Επιχορήγηση 4 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής
INTIME NEWS

Εξήντα τρία προνοιακά ιδρύματα σε όλη την Αττική θα καλύψουν λειτουργικές δαπάνες ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, με επιχορήγηση της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, η πίστωση συνολικού ποσού 4. 387.000 ευρώ θα ξεκινήσει άμεσα. Η πρωτοβουλία ανήκει στην Περιφέρεια Αττικής, η οποία υπέβαλε και το σχετικό αίτημα στο υπουργείο Εργασίας.

Την απόφαση έγκρισης με την οποία ολοκληρώθηκαν οι σχετικές διαδικασίες, υπέγραψε κατ’ εντολή του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Ν. Πέππας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισήμανε: « Η στήριξη δομών που παρέχουν σημαντικό κοινωνικό έργο και προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες σε συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, είναι στην απόλυτη προτεραιότητα μας. Στους βασικούς μας στόχους είναι να ενισχύσουμε τέτοιου είδους δομές, διευρύνοντας το δίχτυ προστασίας και στήριξης για όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ως Περιφέρεια Αττικής, με συγκεκριμένο σχέδιο και στοχευμένες παρεμβάσεις θα δώσουμε έμφαση σε κοινωνικές πολιτικές και δράσεις, με ουσιαστικά και απτά αποτελέσματα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Ρoή Ειδήσεων