ΥΓΕΙΑ

Η Μαρία Σάκκαρη είναι για το 2020 η «πρέσβειρα» της APIVITA

Η Μαρία Σάκκαρη είναι για το 2020 η «πρέσβειρα» της APIVITA

Ένα νέο ρόλο αποκτά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, μέσα από τη νέα της συνεργασία με την APIVITA.

Για το 2020 θα είναι η Brand Ambassador της APIVITA. Η συνεργασία ανακοινώθηκε σε ειδική εκδήλωση, σε μια πρωτότυπη αίθουσα τέχνης της Γκαλερί Ζουμπουλάκη.

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε με πολλή αγάπη για την εταιρεία, την οποία γνωρίζει πολύ καλά μιας και χρησιμοποιεί τα προϊόντα της από μικρό παιδί. Περιέγραψε με πολύ θερμά λόγια το πώς ταυτίζεται με το ελληνικό brand, που όπως και εκείνη, ξεκίνησε από την Ελλάδα και τώρα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η συνεργασία αυτή αποτελεί για εκείνη ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, και τα προϊόντα της APIVITA θα είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος, προσφέροντάς της λύσεις ομορφιάς και ευεξίας σε όλες τις καθημερινές ανάγκες που επιβάλει το απαιτητικό της πρόγραμμα.

Για την APIVITA η συνεργασία αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά. Η διεθνούς φήμης τενίστρια είναι μια νεαρή Ελληνίδα με φυσική ομορφιά και σεμνότητα που αποτελεί πρότυπο δύναμης, μαχητικότητας και θετικής ενέργειας και θα ταξιδέψει την αγάπη της για την APIVITA και την Ελλάδα όπου και αν βρίσκεται στον κόσμο.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν επίσης τα νέα λανσαρίσματα της χρονιάς, που περιλάμβαναν τη νέα ανανεωμένη σειρά καθαρισμού προσώπου APIVITA Cleansing, τη νέα κρέμα ημέρας Wine Elixir SPF30 για αποχρωματισμό των πανάδων που προστίθεται στην ήδη επιτυχημένη σειρά Wine Elixir, και τέλος τη νέα Express Beauty Tissue Face Mask με μαστίχα, που θα είναι διαθέσιμη στην αγορά την άνοιξη 2020.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις