ΥΓΕΙΑ

Αν. Διοικητής Νοσοκομείου «Μεταξά»: «Εσείς μένετε σπίτι για εμάς, εμείς μένουμε νοσοκομείο για εσάς»

Αν. Διοικητής Νοσοκομείου «Μεταξά»: «Εσείς μένετε σπίτι για εμάς, εμείς μένουμε νοσοκομείο για εσάς»

Όπως έγινε και επισήμως γνωστό κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας (05/04) τα περιοριστικά μέτρα παρατείνονται έως την 27η του Απριλίου.

Λίγες ώρες πριν, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Αν. Διοικητής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ» Σαράντος Ευσταθόπουλος, έστελνε το δικό του μήνυμα υπομονής και αισιοδοξίας, μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα.

Με βασικό μότο το «Εσείς ΜΕΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ για εμάς και εμείς ΜΕΝΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ για εσάς» και με μια φωτογραφία από το γραφείο του στο Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ», έστειλε σαφές μήνυμα – ιδίως σε εκείνους που είτε θεωρούν ότι τα νοσοκομεία έχουν κλείσει είτε φοβούνται να μεταβούν ενώ αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας – ότι όποιος χρήζει ιατρικής περίθαλψης θα τη λάβει και μάλιστα στο σωστό χρόνο, καταρρίπτοντας ακόμα ένα μύθο περί «κλειστών ή επικίνδυνων λόγω κορονοϊού νοσοκομείων»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Νοσοκομείο Μεταξά ήταν από τα πρώτα νοσοκομεία που έλαβαν αυστηρά περιοριστικά μέτρα, σε συνεννόηση πάντα με τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιά & Αιγαίου καθώς και με το Υπουργείο Υγείας, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει καταγραφεί ούτε ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες ο κ. Ευσταθόπουλος είχε δώσει μία μίνι συνέντευξη στο Newsbomb.gr, στην οποία είχε τονίσει ότι «κανείς καρκινοπαθής δεν είναι μόνος σε αυτή τη μάχη», σε μια προσπάθεια να γίνει παραπάνω από σαφές, ότι όποιος έχει πρόβλημα υγείας απευθύνεται στον θεράποντα ιατρό του άμεσα ή στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Νέο σύμπτωμα του φονικού ιού - Αν το παρουσιάσετε καλέστε το γιατρό σας