ΥΓΕΙΑ

Σπαρακτικό μήνυμα γιατρού: Έχασε την επιμέλεια της κόρης της εξαιτίας του κορονοϊού (vid)

Σπαρακτικό μήνυμα γιατρού: Έχασε την επιμέλεια της κόρης της εξαιτίας του κορονοϊού (vid)

Κορονοϊός - Όλες οι Ειδήσεις: Ο πρώην σύζυγός της, της πήρε το παιδί.

Η ίδια είναι γιατρός και είναι λογικό να είναι εκτεθειμένη στον ιο. Ο πρώην άντρας της, λοιπόν, κατέθεσε αίτηση για να πάρει εκείνος την επιμέλεια, στηριζόμενος στο γεγονός ότι η μικρούλα θα διέτρεχε κίνδυνο αν έμενε με την μητέρα της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN, η Τερέζα Γκριν, γιατρός σε ΜΕΘ, τόνισε πως είναι καλά στην υγεία της και πως δεν έχει βρεθεί θετική στον ιό, ωστόσο αντιμετωπίζει ένα μεγάλο δίλημμα και πρέπει να διαλέξει είτε το παιδί της, είτε την δουλειά της.

«Είναι άδικο και σκληρό να μου ζητούν να επιλέξω μεταξύ του παιδιού μου και του όρκου που έδωσα ως γιατρός. Δεν θα εγκαταλείψω την ομάδα μου στη δουλειά ή τους ασθενείς μου, που όλο και περισσότεροι, περιμένουν από εμένα να τους σώσω τη ζωή. Αλλά αυτό είναι βασανιστήριο. Αν ήμουν παντρεμένη, θα μπορούσα να γυρίσω σπίτι, όπου θα βρισκόταν το παιδί μου, κανείς δεν θα μπορούσε να μου το απαγορεύσει», υποστηρίζει η Τερέζα.

Ο δικαστής Μπερνάρ Σαπίρο που ανέλαβε την εκδίκαση της αίτησης για την επιμέλεια της μικρής της κόρης, έδωσε την σχετική έγκριση λέγοντας πως ήταν «προς το καλύτερο συμφέρον του παιδιού».

Δείτε τη συγκλονιστική της ιστορία:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέο επίδομα 400 ευρώ για μακροχρόνια άνεργους - Ποιοι και πότε θα το πάρουν