ΥΓΕΙΑ

Κορονοϊός: Διαγνωστικός έλεγχος στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών

Κορονοϊός: Διαγνωστικός έλεγχος στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών
INTIME NEWS

Στρατηγική συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών για τη διεξαγωγή διαγνωστικού ελέγχου για τον COVID-19 στο χώρο του αεροδρομίου, από τις 5 Αυγούστου.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού, προκειμένου να προσφέρουν στο επιβατικό κοινό, αλλά και στην κοινότητα εργαζομένων του αεροδρομίου, τη δυνατότητα διαγνωστικού ελέγχου, Μοριακής Ανίχνευσης (rRT-PCR).

Από την 5η Αυγούστου 2020, καθημερινά από τις 07:00 μέχρι τις 23:00, αφικνούμενοι ή αναχωρούντες επιβάτες και κάθε εργαζόμενος στο αεροδρόμιο, μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να προσέρχονται προς εξέταση στις εγκαταστάσεις που δημιούργησε το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Επίπεδο Αφίξεων, μεταξύ των εισόδων 2 και 3). Το αποτέλεσμα της εξέτασης θα γνωστοποιείται στους εξεταζόμενους, περίπου 6 ώρες μετά τη λήψη του δείγματος.

Μετά και τη συμβολή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η τιμή για την εξέταση είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και ανέρχεται στα 70 ευρώ για το επιβατικό κοινό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr