ΥΓΕΙΑ

Εμβόλιο κορονοϊού: Πόσοι το έκαναν το τελευταίο 24ωρο - Δείτε Online τα δεδομένα εμβολιασμού

Εμβόλιο κορονοϊού: Πόσοι το έκαναν το τελευταίο 24ωρο - Δείτε Online τα δεδομένα εμβολιασμού
InTime

Εμβόλιο κορονοϊού: Κανονικά προχώρησαν οι εμβολιασμοί και την Πέμπτη (07.01), με τους υγειονομικούς και τις ευπαθείς ομάδες να συνεχίζουν να είναι σε απόλυτη προτεραιότητα. Ξεκίνημα για οκτώ ακόμα Περιφερειακές Ενότητες στη χώρα.

Το σχέδιο «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό των Ελλήνων πολιτών κατά του κορονοϊου είναι σε εξέλιξη από τις 27 Δεκεμβρίου. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο στόχος των 5.000 εμβολιασμών την ημέρα δείχνει εφικτός, αν φτάσουν όπως είναι προγραμματισμένο να συμβεί οι επιπλέον δόσεις του εμβολιού που αντιστοιχούν στην Ελλάδα.

Το τελευταίο 24ωρο έγιναν 5.538 εμβολιασμοί, ενώ στις 6 Ιανουαρίου είχαν διεξαχθεί 4.136 εμβολιασμοί σε όλη την Ελλάδα. Συνολικά στη χώρα μέχρι και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου, έχουν διεξαχθεί 26.006 εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού.

Στην ιστοσελίδα emvolio.gov.gr/vaccinationtracker αλλά και στην ιστοσελίδα data.gov.gr/datasets/mdg_emvolio, μπορεί κανείς να παρακολουθεί τα δεδομένα real time και να γνωρίζει την εξέλιξη του σχεδίου «Ελευθερία» που αφορά τους εμβολιασμούςστη χώρα.

Οι εμβολιασμοί μέχρι 7 Ιανουαρίου

Οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα μέχρι τις 7 Ιανουαρίουemvolio.gov.gr/vaccinationtracker

Οι εμβολιασμοί ανά Περιφερειακή Ενότητα

Οι εμβολιασμοί ανά Περιφερειακή Ενότητα ως τις 7 Ιανουαρίουemvolio.gov.gr/vaccinationtracker

Πρώτοι εμβολιασμοί σε οκτώ Περιφερειακές Ενότητες

Την Πέμπτη στα δεδομένα που ανακοινώθηκαν προστέθηκαν οκτώ Περιφερειακές Ενότητες στις οποίες ξεκίνησε η διαδικασία των εμβολιασμών. Συνολικά έχουν διεξαχθεί εμβολιασμοί σε 24 διαφορετικές Ενότητες, με την Αττική να έχει τους περισσότερους καθώς έχουν λάβει το εμβόλιο 13.985 άνθρωποι σε έξι διαφορετικούς τομείς της Περιφέρειας.

Οι Περιφερειακές ενότητες που ξεκίνησαν την Πέμπτη τους εμβολιασμούς

  • Λακωνία 79 εμβολιασμοί
  • Ηλεία 64 εμβολιασμοί
  • Εύβοια 50 εμβολιασμοί
  • Αρκαδία 43 εμβολιασμοί
  • Θεσπρωτία 40 εμβολιασμοί
  • Φθιώτιδα 36 εμβολιασμοί
  • Πρέβεζα 31 εμβολιασμοί
  • Ξάνθη 10 εμβολιασμοί

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.