ΥΓΕΙΑ

Ζωή Ράπτη: Ενίσχυση υποδομών και εξοπλισμού στο νοσοκομείο «Κωνσταντοπούλειο – Αγία Όλγα»

Ζωή Ράπτη: Ενίσχυση υποδομών και εξοπλισμού στο νοσοκομείο «Κωνσταντοπούλειο – Αγία Όλγα»
Υπ.Υγ.

Συνεχίζει τις επισκέψεις σε ψυχιατρικές δομές του ΕΣΥ, η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη. Σήμερα, Πέμπτη (21/01/2021) επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο - Πατησίων «Αγία Όλγα», όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Χ.Ν. Πρίφτη, την Αν. Διοικήτρια κα Ε. Λάππα και τον Προϊστάμενο της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Μ.Σ. Μαντζανά.

Η υφυπουργός Υγείας περιηγήθηκε στους χώρους της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου και συνομίλησε με τον Συντονιστή Διευθυντή και το προσωπικό της Κλινικής, γιατρούς και νοσηλευτές, για τον τρόπο παροχής των τακτικών υπηρεσιών και την αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών ακούσιας νοσηλείας.

Επίσης, η κυρία Ράπτη επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου και συνεχάρη το προσωπικό για την μέχρι τώρα απόλυτα επιτυχημένη διαδικασία του εμβολιασμού.

«Στηρίζουμε τις Ψυχιατρικές Κλινικές του ΕΣΥ και προχωράμε στην ενίσχυση των υποδομών, κτηρίου στέγασης και εξοπλισμού του Γ.Ν.Ν.Ι. Κωνσταντοπούλειο - Πατησίων Αγία Όλγα. Κάνουμε μια τιτάνια προσπάθεια να ενισχύσουμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε να μπορέσουμε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας στους πολίτες. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και όλους τους εργαζομένους του Νοσοκομείου για το σημαντικό έργο που επιτελούν, παρά την έλλειψη υποδομών και προσωπικού εξαιτίας της οικονομικής κρίσης των τελευταίων δέκα ετών» δήλωσε η Υφυπουργός, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: «Κλείδωσε» η νέα παράταση του lockdown - Η απόφαση για τη μετακίνηση εκτός νομού