ΥΓΕΙΑ

Επίσκεψη Κικίλια στο Τζάνειο: Το ΕΣΥ ανταποκρίνεται και με το παραπάνω με τη στήριξη όλων

Επίσκεψη Κικίλια στο Τζάνειο: Το ΕΣΥ ανταποκρίνεται και με το παραπάνω με τη στήριξη όλων

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις:  Ο Βασίλης Κικίλιας διαπίστωσε ότι η γενική εφημερία «είναι λίγο καλύτερη από ότι την προηγούμενη φορά»

Tο Τζάνειο νοσοκομείο επισκέφθηκε την Κυριακή 28/3, ο υπουργός Υγείας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook «Το Εθνικό Σύστημα Υγείας ανταποκρίνεται και με το παραπάνω και εδώ και αρκετές εβδομάδες, με τη βοήθεια και τη στήριξη όλων: των ιδιωτικών Θεραπευτηρίων και των στρατιωτικών Νοσοκομείων και ιδιωτών γιατρών».

Αναλυτικά η ανάρτηση του υπουργού Υγείας αναφέρει:

Σήμερα στον Πειραιά επισκέφτηκα το «Τζάνειο» στη γενική του εφημερία η οποία, με χαρά είδα ότι είναι λίγο καλύτερη από την προηγούμενη φορά. Η Διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας, η Διοίκηση του Νοσοκομείου, ο Διευθυντής της ΜΕΘ, η Προϊσταμένη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, οι γιατροί μας και όλο το υγειονομικό προσωπικό - έχουν δώσει όλο τους το είναι σε αυτή την προσπάθεια. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ όλους.

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας ανταποκρίνεται και με το παραπάνω και εδώ και αρκετές εβδομάδες, με τη βοήθεια και τη στήριξη όλων: των ιδιωτικών Θεραπευτηρίων και των στρατιωτικών Νοσοκομείων και ιδιωτών γιατρών.

Σε αυτή τη μάχη για να σωθεί έστω και μια παραπάνω ανθρώπινη ζωή, δεν περισσεύει κανείς.

Έτσι θα συνεχίσουμε, είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Νέο αρνητικό ρεκόρ με 735 διασωληνωμένους, 1.449 μολύνσεις και 54 θανάτους