ΥΓΕΙΑ

Κορονοϊός: Έντονη ανησυχία για τη Βόρεια Ελλάδα – Όλα τα δεδομένα στο infographic του Newsbomb.gr

Κρούσματα 22 Οκτωβρίου Infographic
Τα επιδημιολογικά δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr
Newsbomb.gr

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα, με τους ειδικούς να ανησυχούν ιδιαίτερα για την επιδημιολογική της εικόνα. Τα δεδομένα για την πανδημία στη χώρα, στο infographic του Newsbomb.gr.

Σταθερά πάνω από 3.000 είναι τα κρούσματα που ανακοινώνονται το τελευταίο διάστημα από τον ΕΟΔΥ. Ο κορονοϊός δείχνει να επελαύνει στη χώρα, ειδικότερα στη Βόρεια Ελλάδα, με τους ειδικούς να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι. Ειδικότερα με την έλευση της 28ης Οκτωβρίου, των παρελάσεων και του εορτασμού του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει φόβος για την εξέλιξη της πανδημίας κι ενώ ο χειμώνας προμηνύεται αρκετά δύσκολος συνολικά.

Την Παρασκευή (22.10) ανακοινώθηκαν 3.585 νέα κρούσματα, ενώ δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν 36 νέοι θάνατοι στη χώρα. Την ίδια στιγμή, οι διασωληνωμένοι έφτασαν τους 348 με το σύστημα υγείας ήδη να δέχεται πιέσεις. Ειδικότερα σε ό,τι αφορά τα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, η κατάσταση έχει αρχίσει να γίνεται αρκετά δύσκολη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο 24ωρο η Θεσσαλονίκη είχε 533 κρούσματα, ενώ σε δεινή επιδημιολογική θέση βρίσκονται πολλές περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα, όπως η Ημαθία. Προβληματική τα τελευταία 24ωρα είναι η κατάσταση και στη Λάρισα, ενώ την ίδια στιγμή ανησυχητικά είναι και τα δεδομένα που διαμορφώνονται σε ό,τι αφορά τα παιδιά, με την αύξηση στα σχολεία να αγγίζει το 126%.

Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr

κορονοιος Infographic 22 οκτωβριου
Τα επιδημιολογικά δεδομένα για τη χώρα την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021.Newsbomb.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Τη Δευτέρα στον Ανακριτή ο μητροκτόνος - Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Καιρός - Αρναούτογλου: Τσουχτερό κρύο και βροχές - Η τάση έως την 28η Οκτωβρίου (vid)

Δακτύλιος: Άνοιξε η πλατφόρμα daktylios.gov.gr για τις ψηφιακές άδειες - Πώς θα κάνετε την αίτηση