ΥΓΕΙΑ

Θεμιστοκλέους στο Newsbomb.gr: Πάνω από 10 εμβολιαστικές γραμμές στο Παίδων Πεντέλης

Παίδων Πεντέλης
Διευκρινίσεις για τη λειτουργία του Παίδων Πεντέλης ως εμβολιαστικό κέντρο.
INTIME / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Απαντώντας σε ερώτηση του Newsbomb.gr ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, ανέφερε πως το Παίδων Πεντέλης θα μπει σε πλήρη λειτουργία ως εμβολιαστικό κέντρο.

Λεπτομέρειες σχετικά με τη λειτουργία του Παίδων Πεντέλης ως εμβολιαστικό κέντρο για τον κορονοϊό έδωσε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, μετά από σχετική ερώτηση του Newsbomb.gr.

Στη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης από το υπουργείο Υγείας, για την πορεία του σχεδίου της εμβολιαστικής κάλυψης της χώρας, στον κ. Θεμιστοκλέους τέθηκε η ερώτηση για το πόσα ραντεβού θα μπορεί να εξυπηρετεί καθημερινά το Παίδων Πεντέλης, αλλά και για το αν θα παραμείνει η απόφαση του υπουργείου για εξαίρεση από τις εφημερίες καθώς τη Δευτέρα (10.01) η εφημερίδα πραγματοποιήθηκε κανονικά.

«Σήμερα λειτούργησε κανονικά, από όσο ξέρω θα λειτουργήσει και τις επόμενες ημέρες κανονικά. Τα ραντεβού θα αρχίσουν λογικά από τη Δευτέρα, απαντήσεις πάνω σε αυτό θα σας δώσει η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας κ. Γκάγκα. Στο Παίδων Πεντέλης έχουν ήδη γίνει τέσσερις εμβολιαστικές γραμμές, θα γίνουν δέκα και θα ακολουθήσουν τα ακριβή στοιχεία τις επόμενες ημέρες», τόνισε ο κ. Θεμιστοκλέους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η οικογένεια του Τζόκοβιτς «έσπασε» τη σιωπή της: «Είναι ελεύθερος, προπονήθηκε, πάει να κερδίσει»

Ηλεκτρονικά η δήλωση απαλλαγής τέλους κινητής – καρτοκινητής τηλεφωνίας: Βήμα - βήμα η διαδικασία

Survivor Spoiler: Ο νικητής στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και οι εξελίξεις μετά τα καυτά φιλιά